Quantcast
THE STREAM

Φανατικός οπαδός του Rising Star είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπως μας αποκαλύπτει ο Αντώνης Ρέμος (VIDEO)

Πολιτική και Σόουμπιζ, Ελλάδα 2017


President Creed · 16 Ιανουαρίου 2017

Εξαιρετικά είναι τα νέα για όποιον μπορεί να παρακολουθεί το talent show “Rising Star”, να ψηφίζει Νέα Δημοκρατία και να ακούει (και γιατί όχι σύντομα να ψηφίζει κιόλας) Αντώνη Ρέμο.

Στο χτεσινό live show “Rising Star”, ο πολυαγαπημένος μας Γιώργος Λιάγκας δε μπορούσε παρά να ρωτήσει τον λατρεμένο μας Αντώνη Ρέμο σχετικά με την κατ’ ιδίαν συνάντηση του τελευταίου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Και τώρα που τα ονόματα Λιάγκας, Ρέμος και Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκαν στην ίδια πρόταση προκαλώντας ανατριχίλα, συνεχίζουμε.

Ο λαϊκός βάρδος Αντώνης Ρέμος έδωσε μερικές πληροφορίες από τη συνάντηση κορυφής που είχε με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αποκαλύπτοντας ότι μεταξύ θεμάτων συζήτησης περί πολιτικής, Τέχνης, πνευματισμού και οικονομικής θεωρίας, οι δύο άνδρες μίλησαν και για το Rising Star. Σύμφωνα με τα όσα περιγράφει ο Αντώνης Ρέμος από εκείνη την ιστορική συνάντηση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρακολουθεί το μουσικό σόου Rising Star.

Ο  ίδιος μάλιστα πρόσθεσε μάλιστα πως ο Κυριάκος ο Μητσοτάκης έχει κατεβάσει στο κινητό του και το σχετικό application του Rising Star μέσω του οποίου έχει ψηφίσει κιόλας.και παραδέχθηκε πως έχει ψηφίσει κιόλας.

Κάπου εκεί δυστυχώς τελειώνουν τα καλά νέα για τους λάτρεις του combo ΝΔ/Rising Star/Αντώνης Ρέμος, αφού ο λαϊκός τραγουδιστής δήλωσε πως δεν σκοπεύει να “κατέβει” στην πολιτική. Δεν πειράζει, θα περιμένουμε να τοποθετηθεί αντιστοίχως ο Σάκης ο Ρουβάς.

Best of internet