Quantcast
THE STREAM

Εκεί μας κατάντησαν οι αλήτες: Τσαμπουκάδες στον Παρνασσό για μια θέση στις πίστες του σκι (VIDEO)

1,5 με 2 ώρες περίμεναν οι χιονοδρόμοι για να κάνουν μια κατάβαση


Τσαγκ · 16 Ιανουαρίου 2017

15965358_10211767329959123_1000705034088311877_n

Τα πράγματα λόγω της συνεχούς επιδεινούμενης κρίσης είναι δύσκολα για τον περισσότερο κόσμο και τα νεύρα πλέον κυριαρχούν στην καθημερινότητα μας, είτε αυτά είναι γιατί περιμένεις στην ουρά του ΣΔΟΕ είτε όπως στην προκείμενη περίπτωση, όταν περιμένεις στην ουρά μιας πίστας σκι στον Παρνασσό.

Το μεσημεράκι της Κυριακής που μας πέρασε, κάποια από τα lifts του Παρνασσού λόγω βλάβης δεν λειτουργούσαν ώστε να πάνε τους φίλους του χιονιού στις πίστες του σκι, με αποτέλεσμα στα εναπομείναντα εν λειτουργία lifts να γίνει ο κακός χαμός από σκιέρς και σνόουμπορντερς που προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να καταφέρουν να χωθούν σε κάποιο lift για να ρίξουν μια γυροβολιά σε κάποια από τις πίστες.

Οι χιονοδρόμοι αναγκάστηκαν να περιμένουν 1:30 με 2 ώρες μέσα στα χιόνια για να κάνουν μια κατάβαση, όπως είναι φυσικό για τέτοιες έντονες καταστάσεις, κάποιοι πιάστηκαν ακόμα και στα χέρια για να επισπεύσουν την πολυπόθητη κατάβαση τους.

Πάντως ο διευθυντής του χιονοδρομικού κέντρου απάντησε σχετικά με το περιστατικό:

Οι αντιδράσεις του κόσμου σε όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις τα τελευταία χρόνια γίνονται όλο και πιο έντονες, χτες ήταν βρισίδια και σπρωξίδια στα lifts του Παρνασσού, αύριο που;

Best of internet