Quantcast
THE STREAM

Κυριολεκτικά παγωμένος βρέθηκε σκύλος που ήταν δεμένος σε οικόπεδο στα περίχωρα της Δράμας (PHOTOS)

Ο άνδρας που είχε δέσει τον σκύλο συνελήφθη από την αστυνομία


LUBEN CREW · 11 Ιανουαρίου 2017

Οι πολικές συνθήκες που μας έχουν ζώσει τις τελευταίες μέρες στην Ελλάδα δεν επηρεάζουν μόνο το newsfeed σας στο facebook και στο instagram. Τα ζώα βρίσκονται επίσης εκτεθειμένα στο κρύο αλλά και στην ανθρώπινη σκατοψυχιά, αφού όπως διαβάζουμε στο zoosos.gr ένας σκύλος βρέθηκε κυριολεκτικά παγωμένος στην πόλη της Δράμας, με φωτογραφίες που πραγματικά όσο άψυχος και να είσαι, σου σφίγγουν την καρδιά.

zoosos2

Το σώμα ενός αλυσοδεμένου σκύλου, κοκαλωμένο από το κρύο, σε όρθια στάση ανακάλυψε τυχαία ένας πολίτης σε ένα οικόπεδο λίγο έξω από το κέντρο της Δράμας. Αφού ο πολίτης ενημέρωσε την Αστυνομία και ρώτησαν γείτονες για το σε ποιον ανήκει το χωράφι κατάφεραν να εντοπιστεί ο δράστης και να συλληφθεί άμεσα. Όπως διαβάζουμε το ρεπορτάζ του zoosos:

zoosos1

Από αστυνομικούς του Α.Τ. Δράμας συνελήφθη νωρίτερα ο άνδρας ο οποίος είχε τον σκύλο του δεμένο σ’ ένα περιφραγμένο χωράφι στην περιοχή του Αγίου Τρύφωνα Δράμας εκτεθειμένο στις ακραίες καιρικές συνθήκες, καθώς η θερμοκρασία το βράδυ φτάνει τους -12 βαθμούς Κελσίου, με αποτέλεσμα στο ζώο στην κυριολεξία να παγώσει και να πεθάνει από το δριμύ ψύχος.

zoosos3

Στη συνέχεια το πτώμα του ζώου μεταφέρθηκε για νεκροψία, ωστόσο, σύμφωνα με τον κτηνίατρο της Περιφέρειας θα χρειαστεί να περάσουν δύο μέρες μέχρι να ξεπαγώσει και να μπορέσει να γίνει η εξέταση του. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο πολίτης που εντόπισε τον σκύλο ανέφερε ότι ο ασυνείδητος ιδιοκτήτης του κτήματος είχε στο χώρο και κότες τις οποίες κρατούσε περιφραγμένες με συρματόπλεγμα χωρίς κανένα σκέπαστρο ή προστασία από τις καιρικές συνθήκες. Για την υπόθεση αναμένεται ο εισαγγελέας να αποφασίσει το πότε θα εκδικαστεί.

 

 

Best of internet