Quantcast
THE STREAM

Σε πέντε χρονια φυλακή καταδικάστηκε η Τζούλια Αλεξανδράτου για φοροδιαφυγή

Για όλα φταίει ο #sixamenios δήλωσε η Τζούλια


Τσαγκ · 10 Ιανουαρίου 2017

c5495b3464cd0ce7b53cb12f72b27925

Τραβήγματα με τον νόμο φαίνεται ότι έχει η Τζούλια Αλεξανδράτου, αφορμή για αυτά είναι η πρώτη πόρνο ταινία της σελέμπριτι με τον Γάλλο πορνοστάρ Ίαν Σκοτ.

Παρότι σύμφωνα με την Τζούλια η ταινία ήταν ένα sex tape με προσωπικές της στιγμές που διέρρευσε, το ΣΔΟΕ προχώρησε σε έλεγχο στα οικονομικά της Τζούλιας άλλα και στην εταιρία παραγωγής Sirina και εκεί προέκυψε ότι ο Δημήτρης Σειρηνάκης είχε ιδιωτικό συμφωνητικό με την Αλεξανδράτου ύψους 150.000 ευρώ.

julia_soublaki1-medium

Σύμφωνα με την έγκυρη “Espresso” εκδικάστηκε χθες στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων η υπόθεση, χωρίς την παρουσία της κατηγορούμενης άλλα μόνο από τον δικηγόρο της, ο οποίος τόνισε πως δεν υπήρξε πρόθεση φοροδιαφυγής.

Οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ όμως απέδειξαν ότι η Αλεξανδράτου είχε κάνει ψευδή υπεύθυνη δήλωση σχετικά με τα χρήματα που πήρε από το DVD της και ότι ο Δημήτρης Σειρηνάκης ήταν καθ’όλα νόμιμος, μαλιστα κατέθεσε και ως μάρτυρας.

Το δικαστήριο αποφάσισε για ποινή φυλάκισης πέντε ετών με αναστολή για την κατηγορούμενη, η οποία δήλωσε ότι χαίρεται που έληξε η δικαστική της περιπέτεια, ότι δεν έφταιγε σε τίποτα και σε όλα αυτά την έμπλεξε ο Μένιος Φουρθιώτης που την έβαλε να υπογράψει χαρτιά που δεν ήξερε τι ήταν και της είπε ψέμματα, επίσης είπε ότι θα του κάνει μήνυση για όλα αυτά.

 

 

 

Best of internet