Quantcast
THE STREAM

Ένας τρισμέγιστος τύπος άλλαξε την επιγραφή “HOLLYWOOD” σε “HOLLYWEED” το βράδυ της πρωτοχρονιάς (PHOTOS)

Ανυπομονούμε του χρόνου να το αλλάξει σε “Νομός Ηλείας”


President Creed · 2 Ιανουαρίου 2017

Ένας τρισμέγιστος τύπος που προφανώς είχε ενθουσιαστεί πάρα πολύ με την απόφαση της Καλιφόρνια να νομιμοποιήσει τη χρήση της κάνναβς για ψυχαγωγική χρήση, το βράδυ της παραμονής της πρωτοχρονιάς ανέβηκε στο λόφο με την εμβληματική επιγραφή “HOLLYWOOD” και έκανε μερικές καλλιτεχνικές επεμβάσεις ώστε η πινακίδα να γράφει “HOLLYWEED”.

screen-shot-2017-01-02-at-2-23-04-pm

Αυτός ο άνθρωπος που έβαλε το τρολλάρισμα πάνω από την προσωπική του διασκέδαση του στο ρεβεγιόν της πρωτοχρονιάς, χρησιμοποίησε μαύρους και άσπρους μουσαμάδες ώστε να αλλάξει τα δύο “O” σε “e” και φρόντισε ώστε το 2017 να γίνει εμφανώς καλύτερο από το 2016 ήδη από την πρώτη του ημέρα.

Όπως διαβάζουμε εδώ, στις κάμερες ασφαλείας που έχουν στη διάθεσή τους οι αρχές, φαίνεται ο δράστης, ο οποίος φορούσε μαύρα ρούχα, να αλλάζει τα γράμματα. Ο ένας μαύρος μουσαμάς έχει πάνω το σήμα της ειρήνης, ενώ ο δεύτερος έχει μια καρδιά. Ο αρχιφύλακας Robert Payan της αστυνομίας του Λος Άντζελες ανέφερε ότι ο άγνωστος σκαρφάλωσε τον προστατευτικό φράχτη και με σκάλα ανέβηκε στο κάθε γράμμα για να τα αλλάξει.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που το σήμα του Χόλιγουντ αλλάζει σε Hollyweed, αφού 41 χρόνια πριν, την πρωτοχρονιά του 1976 ένας φοιτητής Καλών Τεχνών είχε βανδαλίσει με αντίστοιχη μαχητικότητα και δημιουργικότητα τη διάσημη επιγραφή:

Δεκάδες τουρίστες έσπευσαν το πρωί να τραβήξουν φωτογραφίες με φόντο το «Holyweed», ενώ εννοείται ότι ο Snoop Dog τουήταρε το γεγονός.

 

Best of internet