Quantcast
THE STREAM

Πρόεδρος τοπικής κοινότητας στην Αργολίδα στέλνει σε παιδί μερακλήδικο μήνυμα με σφραγίδα και υπογραφή

FUCP: Fornication Under the Consent of the Proedros


President Creed · 2 Ιανουαρίου 2017

Όλοι είναι πρόεδροι σε αυτόν τον τιμημένο τόπο, αγαπητοί φίλοι, όπως άλλωστε και ο συντάκτης αυτού του άρθρου. Είναι όμως μερικοί μερακλήδες αρχοντάντρες οι οποίοι είναι και επισήμως πρόεδροι, όπως αυτός ο πρόεδρος ενός τοπικού διαμερίσματος της Αργολίδας, ο οποίος έδωσε μια ευχαιτήρια κάρτα σε κάποιο μικρό φίλο του, στην οποία φυσικά συμπεριλαμβάνονται μέσα οι ευχές του τυπικού θείου “που είναι κοντά στη νεολαία”.

Όπως διαβάζουμε στο parapolitikaargolida:

Απίστευτο γράμμα έστειλε πρόεδρος τοπικής κοινότητας σε χωριό της Αργολίδας σε φίλο του και μάλιστα με την σφραγίδα και την υπογραφή του. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι πως πρόκειται για έναν υπέροχο άνθρωπο και από τους καλύτερους προέδρους τοπικών κοινοτήτων της Αργολίδας. Αυτό που τον διέπει είναι η αγάπη του για το χωριό και είναι αεικίνητος , όμως επειδή μας άρεσε πολύ ο τρόπος που συμβουλεύει τον μικρό φίλο του το δημοσιεύουμε χωρίς παραπάνω στοιχεία.

2017-01-02-3

Το σημείωμα παροτρύνει τον φίλο Γιαννάκη να γαμάει όσο μπορεί γιατί στο φαΐ και στο γαμήσι ο Θεός δεν κάνει κρίση.

ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΗ

ΧΡΟΝΙΑ>ΠΟΛΛΑ>ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ

Μόνον>Γλυκές-Χαρές>να>έχεις>στην>ζωή>σου

<——>

Όπου βρίσκεις-τρύπα-να-την Κλίνης.

Γαμέβεσθαι κ πληθύνεσθαι κ έσωνται-η-δύο-εις-σάρκα-μια.

Στο > Φαή κ στο Γ… ο > Θεός δεν_κάνη_κρίση._

Το-πουλήσου_κτην-υπογραφήσου

να-ξέρεις_που_την_Βάζης!_

Να > Προσέχεις!

Σας > Καμαρώνουμε!_

Μάλιστα το σημείωμα φέρει τη σφραγίδα και την υπογραφή του προέδρου, ενώ διέπεται από μυστήρια σημεία στίξεως τα οποία προφανώς χρησιμοποιούνται απλά και μόνο για αισθητικούς λόγους, επειδή προφανώς ο πρόεδρος είναι λάτρης του Ωραίου.

Σημειώνουμε εδώ η Αργολίδα αποδείχτηκε, λίγο πριν την εκπνοή του 2016, ως εξαιρετικά μερακλήδικος τόπος, αφού επέλεξε την Κατερίνα Στικούδη για τη εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου του Ναυπλίου:

 

Σίγουρα αυτός ο πρόεδρος από την Αργολίδα μόλις έγινε ο αγαπημένος μας πρόεδρος δημοτικού διαμερίσματος σε όλη την Ελλάδα, εξοβελίζοντας τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Παλαιόκηπου Λέσβου στη δεύτερη θέση.

Best of internet