Quantcast
THE STREAM

Πειραγμένος με όπλο έχει σκοτώσει πάνω από 20 ελάφια τις τελευταίες εβδομάδες στη Ρόδο (PHOTOS)

Υπάρχει κόσμος εκεί έξω που μισεί τα ελάφια;


LUBEN CREW · 28 Δεκεμβρίου 2016

Το ότι κάποιος θα μισούσε παθολογικά τα ελάφια δεν το περιμέναμε η αλήθεια είναι. Κι όμως, τις τελευταίες τρεις βδομάδες, παρανοϊκός ή παρανοϊκοί έχουν σκοτώσει πάνω από 20 ελάφια στη δασική περιοχή του Άνω Καλαμώνα της Ρόδου κοντά στο χωριό Μαριτσά.

rodos

Ένα από τα 15 ελάφια που βρέθηκαν μάλιστα ήταν και αποκεφαλισμένο, γιατί αν είσαι ψυχοπαθής πρέπει να είσαι 100% ψυχοπαθής. Μέχρι στιγμής, στο θέμα έχουν εμπλακεί ήδη η θηροφυλακή, η δασική υπηρεσία, η αστυνομία και η κτηνιατρική υπηρεσία, ενώ υπήρξε και εισαγγελική παρέμβαση για να επιταχυνθούν οι διαδικασίες.

thumb_640

Aυτό που έχει προβληματίσει τις αρχές, είναι ότι τα ζώα δε σκοτώθηκαν με κυνηγετική καραμπίνα όπως πίστευαν στην αρχή, αλλά με άλλου τύπου πυροβόλο όπλο, πράγμα το οποίο προκαλεί απορίες. Δύο από τα ζώα μάλιστα βρέθηκαν κοντύτερα από 100 μέτρα από την πύλη στρατιωτικού φυλακίου της περιοχής του Άνω Καλαμώνα, οπότε αναμένεται να ζητηθεί η συνδρομή του στρατού και των καμερών ασφαλείας που διαθέτει.
Σε κάθε περίπτωση, ο δράστης ή οι δράστες έχουν επικηρυχθεί και από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Ρόδου με το ποσό των 5000 ευρώ. Όπως είπε στην ΕΡΤ η Διευθύντρια Δασών Δωδεκανήσου Κατερίνα Μπαλατσούκα:

«Πρόκειται για βαρβαρότητα»

(πηγή)

Best of internet