Quantcast
THE STREAM

Δεν παίζει να μην είναι τρολ: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και νεοδημοκράτες θα παίξουν μπαλίτσα με την Εθνική Ομάδα Άστεγων

Άγνωστο το ποια θέση ακριβώς θα παίζει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας


LUBEN CREW · 20 Δεκεμβρίου 2016

110116155309_9352

Iδέα δεν είχαμε ότι ο Κυριάκος παίζει μπάλα (και τι μπάλα παίζει) αλλά θα το μάθουμε σύντομα. Με πρωτοβουλία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης του οποίου πρόεδρος είναι ο Κ. Μητσοτάκης, θα παίξει αύριο ματσάκι μεταξύ επίλεκτου γαλάζιου ποδοσφαιρικού team και της Εθνικής Ομάδας Άστεγων.

Το ματσάκιον (σε αρχαία καφενειακή διάλεκτο) θα γίνει στο αθλητικό κέντρο του Δήμου Αθηναίων στο Ρουφ. Σε περίπτωση που δεν έγινε κατανοητό, στον αγώνα θα συμμετάσχει και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

newego_large_t_1041_106129077

Η Εθνική Ομάδα Αστέγων σαν οντότητα είναι μια πρωτοβουλία, η οποία χρησιμοποιεί το ποδόσφαιρο για να α) δημιουργήσει ευαισθητοποίηση για το ζήτημα των άστεγων και β) για να βρίσκουν οι άστεγοι κοινωνικές δραστηριότητες που τους βοηθούν στην επανένταξη. Είναι μια κοινωνική κατηγορία η οποία στο κάτω κάτω για πολλούς συμπολίτες μας απλά δεν υπάρχει και προφανώς ζει την απόλυτη φτώχια.

Σχετικά με τον δε Κυριάκο Μητσοτάκη, εμείς μόνο ότι παίζει μπάσκετ γνωρίζαμε αλλά απ’ότι φαίνεται είναι σχετικός με το άθλημα μιας και θα συμμετάσχει ο ίδιος με τις μπαλαδόφατσες της ΝΔ. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, στην επτάδα (το ματς θα είναι 7 Χ 7) θα συμμετάσχουν επίσης ο γνωστούς σε όλους μας και ευρωβουλευτής της ΝΔ Θοδωρής Ζαγοράκης, ο επίσης μπασκετικός Βασίλης Κικίλιας και ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης.

mitsotakispodosfairo

Best of internet