Quantcast
THE STREAM

73χρονος μπουκάρει με Nissan στο αίθριο σπιτιού στο Lancaster της Αγγλίας, προκαλώντας υλικές ζημιές

Ο ηλικιωμένος κουρσάρος στην ξέφρενη πορεία του μακέλεψε μια μάντρα, μια συστάδα δέντρων, μια τζαμαρία κι ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο


Bobol Gordello · 18 Δεκεμβρίου 2016

Εικόνες Ηλείας στο Lancaster της Μεγάλης Βρετανίας, με αυτοκίνητο να εισβάλλει με τη μούρη στο αίθριο κατοικίας, γκρεμίζοντας στο τέλος της ξέφρενης πορείας του και ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο.

london_1

Ο 73χρονος οδηγός ενός Nissan Note, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, ξέφυγε από το δρόμο στον οποίο κινούνταν, έφαγε μια μάντρα, έφαγε κάτι δεντράκια του κήπου του σπιτιού, βρήκε σε ένα χαντάκι που χε ξεφυτρώσει μπροστά του, για να καρφωθεί στη συνέχεια στη τζαμαρία του αιθρίου του σπιτιού, υπερπηδώντας το χαμηλό του τοιχίο.

london_2_1

Ευτυχώς, θύματα δεν υπήρξαν, με το σοκ να είναι μεγάλο για την 25χρονη Λιν Ρινγκ που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο σπίτι:

Νόμιζα ότι γίνεται κάποιος μεγάλος σεισμός. Το σπίτι τραντάχτηκε ολόκληρο και ο θόρυβος ήταν εκκωφαντικός. Όταν συνήλθα από την έκπληξη, πήγα στο αίθριο του σπιτιού όπου στη θέση του Χριστουγεννιάτικού δέντρου είδα το αυτοκίνητο με τον οδηγό ακόμα στη θέση του. Αμέσως τηλεφώνησα στην αστυνομία και στη συνέχεια στον πατέρα μου.

london_3

Οι αρχές διερευνούν την υπόθεση, χωρίς, ακόμα, να έχουν καταλήξει κάπου ως προς τα αίτια του παρ’ ολίγον δυστυχήματος.

Best of internet