Quantcast
THE STREAM

Επειδή Ρωσία: Φόνοι και βιασμοί θα “επιτρέπονται” σε reality που θα διεξαχθεί στην παγωμένη Σιβηρία

Αναμένεται να “συμμετέχουν” και αρκούδες και λύκοι


Τσαγκ · 16 Δεκεμβρίου 2016

inside_surviving_winter_1

Ένα νέο και “πρωτοπόρο” reality show αναμένεται να ξεκινήσει στην Ρωσία το 2017. Θα ονομάζεται Game 2: Winter και θα περιλαμβάνει 30 διαγωνιζόμενους οι οποίοι θα αφεθούν στην παγωμένη Σιβηρία των -40 βαθμών για 9 μήνες, με τον νικητή να παίρνει 1.6 εκατομμύρια ευρώ. Το show θα είναι live 24 ώρες το 24 ωρο.

inside_forest

Τα διαφημιστικά του reality αναφέρουν ” Κάθε διαγωνιζόμενος δηλώνει ότι γνωρίζει ότι ενδέχεται να τραυματιστεί η να σκοτωθεί κατά την διάρκεια του παιχνιδιού” και ” 2000 κάμερες, 900 εκτάρια και 30 ζωές. Όλα επιτρέπονται, ξύλο, αλκοόλ, φόνος, κάπνισμα, τα πάντα”

inside_surviving_winter_3

 

Οι συμμετέχοντες υπογραφούν συμβόλαιο το οποίο λέει ότι γνωρίζουν ότι μπορεί να βιαστούν η σκοτωθούν άλλα οι κανόνες λένε ότι ο,τι παράνομο συμβεί κατά την διάρκεια του παιχνιδιού οι αστυνομικές αρχές της περιοχής μπορεί να επέμβουν.

“Πρέπει να καταλάβετε ότι η αστυνομία θα έρθει να σας συλλάβει, είμαστε σε περιοχή της Ρωσίας και υπακούμε στους νομούς της” λένε οι κανόνες.

Οι διαγωνιζόμενοι θα τοποθετηθούν σε μια περιοχή όπου πιθανότατα ζουν λύκοι και αρκούδες. Σύμφωνα με την εφημερίδα Siberian Times, θα επιτρέπονται μαχαίρια άλλα όχι όπλα. Το παιχνίδι είναι μια ιδέα του επιχειρηματία Yevgeny Pyatkovsky που μάλλον θα έχει λιώσει την γιαπωνέζικη ταινιάρα Battle Royale. O τυπάς δηλώνει και ότι “θα αρνηθεί κάθε απαίτηση των συμμετεχόντων ακόμα και αν σκοτωθούν οι βιαστούν“.

inside_bear

Για τα γυρίσματα θα χρησιμοποιηθούν 2000 κάμερες οι όποιες θα είναι τοποθετημένες στην περιοχή (δεν θα υπάρχει συνεργείο της παράγωγης) και κάθε συμμετέχων θα έχει την δίκη του προσωπική συσκευή καταγραφής. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι 18 και άνω και να έχουν σώας τας φρένας για να συμμετάσχουν.

“Το show θα είναι διεθνές, 5 χώρες έχουν δηλώσει ότι ενδιαφέρονται να το μεταδώσουν” Σύμφωνα με τον εμπνευστή του reality, o οποίος αναφέρει ότι μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμέτοχη 60 άτομα, ανάμεσα τους και ένας Αμερικάνος.

πηγή 

 

 

Best of internet