Quantcast
THE STREAM

Ο Ιταλός κτηνίατρος και κυνηγός άγριων ζώων που είχε εξοργίσει φιλόζωους τελικά πέθανε προσπαθώντας να σκοτώσει περισσότερα ζώα

THE CIRCLE OF LIFE


LUBEN CREW · 15 Δεκεμβρίου 2016

Ο Ιταλός κτηνίατρος που είχε γίνει μάλλον ο πιο αντιπαθής κτηνίατρος σε όλο το ίντερνετς ποζάροντας με θηράματα που ο ίδιος είχε σκοτώσει, πέθανε στην προσπάθειά του να σκοτώσει περισσότερα.

hunter-veterinarian-dies-luciano-ponzetto-italy-1

Ο 55χρονος Luciano Ponzetto πριν από ένα χρόνο είχε γίνει ο πιο μισητός άνθρωπος για την παγκόσμια φιλοζωική κοινότητα μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών που τον απεικονίζουν να ποζάρει με λιοντάρια και άλλα άγρια ζώα τα οποία ο ίδιος είχε πυροβολήσει. Μάλιστα από τότε λάμβανε απειλές για τη ζωή του από φιλόζωους ανά τον κόσμο.

Τότε ο Ponzetto είχε υπερασπιστεί τον εαυτό του λέγοντας ότι το να είναι κάποιος κτηνίατρος “δεν είναι ασυμβίβαστο με το κυνήγι ούτε ηθικά ούτε επαγγελματικά”. Η Ένωση Κτηνιάτρων της Ιταλίας είχε υποστηρίξει τότε τον Ponzetto αναφέροντας ότι “το κυνήγι είναι ένα χόμπι αναγνωρισμένο και ελεγχόμενο από το νόμο, πράγμα το οποίο δε μας επιτρέπει να λάβουμε μέτρα εναντίον του”.

hunter-veterinarian-dies-luciano-ponzetto-italy-4

Ωστόσο, όπως φάνηκε από τις εξελίξεις, οι φιλόζωοι δεν χρειάστηκε να του επιτεθούν, αφού όπως διαβάζουμε στον Independent, το τελευταίο του ταξίδι για κυνήγι απέβη θανάσιμο για τον ίδιο. Ο κτηνίατρος γλίστρησε σε πάγο και έπεσε ένα φαράγγι βάθους 30 μέτρων, στην προσπάθειά του να πυροβολήσει άγρια πουλιά.

hunter-veterinarian-dies-luciano-ponzetto-italy-5

Η Ιταλική Αστυνομία δήλωσε:

Το σώμα του ανασύρθηκε με ελικόπτερο και μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο… Φαίνεται να γλίστρησε και να έπεσε όσο ήταν έξω για κυνήγι. Πέθανε ακαριαία και οι γιατροί δε μπορούσαν να κάνουν τίποτα.

 

Ας ελπίσουμε ότι ο συγκεκριμένος κτηνίατρος δεν πήγε στην ίδια “μεγάλη φάρμα” που είχε στείλει τα ζωάκια.

Best of internet