Quantcast
THE STREAM

Έκτακτο: Συνελήφθη για άλλη μία φορά ο Αχιλλέας Μπέος

Στo πλαίσιo αυτοφώρου για εξύβριση δημοσιογράφου


Τσαγκ · 15 Δεκεμβρίου 2016

%ce%bc%cf%80%ce%b5%ce%bf%cf%82-%cf%83%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%b7%cf%88%ce%b7

Συνελήφθη νωρίτερα από άνδρες της αστυνομίας, ενώ βρισκόταν στο δημαρχείο του Βόλου, ο σε αργία δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος. Η σύλληψη εγινε μετά από μήνυση που υπέβαλε για εξύβριση η δημοσιογράφος Κατερίνα Τασσοπούλου.

Αυτή την ώρα σύμφωνα με τον τοπικό τύπο οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα.

Με γραπτή δήλωση του ο Αχιλλέας Μπέος αναφέρει:

μετά τη μήνυση της Κατερίνας Τασσοπούλου σε βάρος μου, μεταβαίνω αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα, προκειμένου να πληροφορηθώ αν όντως ισχύει αυτή η διαδικασία και μάλιστα του αυτοφώρου ή όχι.

Φυσικά και ο κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να προσφεύγει δικαστικά, αν θεωρεί ότι θίγεται, όπως και ο κάθε πολίτης διατηρεί το δικαίωμα, αναφαίρετο, να ομιλεί και να εκφράζεται ελεύθερα.

Σε κάθε περίπτωση ο λαός του Βόλου καθημερινά πληροφορείται για τα δημοσιογραφικά σκουπίδια της πόλης και ποιο ρόλο παίζουν όλα αυτά τα χρόνια στα σημερινά τραγικά αδιέξοδα

Χτες το μεσημέρι σε τοπική εκπομπή ο Αχιλλέας Μπέος έβρισε τη δημοσιογράφο, με διάφορους χαρακτηρισμούς, και η οποία στις 8 το βράδυ κατέθεσε μήνυση σε βάρος του, στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου, για εξύβριση και δυσφήμιση. Έκτοτε, ο Αχ. Μπέος αναζητούνταν για να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

 

πηγή 

 

 

 

Best of internet