Ξενυχτισμένοι ΠΑΟΚτζήδες έκαναν ώπα το αεροδρόμιο για την επική πρόκριση του ΠΑΟΚ 
Ο ΠΑΟΚ του Καντσελιέρι συνεχίζει να παίζει με το μυαλό μας και  με διπλάρα μέσα στη Γαλλία προκρίθηκε στον τελικό του FIBA Europe Cup. Μετά από δύο ματσάρες ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στην παράταση απέναντι σε μια ομάδα που φέτος κοιτάει στα μάτια όλες τις ευρωλιγκάτες ομάδες της Γαλλίας. Με ένα θεότρελο buzzer beater, ο Μπάρτλεϊ έστειλε το ματς στην παράταση και μετά όλα πήραν το δρόμο τους.
Ads
Όπως είναι λογικό οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που ταξίδεψαν μέχρι τη Γαλλία ψιλοέχασαν το μυαλό τους μετά το τέλος του ματς, αφού οι ασπρόμαυροι επιστρέφουν σε ευρωτελικό μετά από 29 ολόκληρα χρόνια.
Βέβαια ακριβώς στην ίδια φάση ήταν και όλοι υπόλοιπο ΠΑΟΚτζήδες στην Ελλάδα (και οπουδήποτε αλλού), αρκετοί εκ των οποίων βρέθηκαν στο αεροδρόμιο Μακεδονία για να αποθεώσουν την αποστολή στις 7 το πρωί. 
Ads