Τι θα πει παίζω για τη φανέλα μας θύμισε ξανά ο Χουάντσο, πήρε δίκαια σπέκια από Αταμάν
Ο Παναθηναϊκός πήρε μια απαραίτητη νίκη με Ερυθρό, σε ένα ματς που ο Ναν οργίασε στην τέταρτη περίοδο, ο Ντέιβις έδειξε γιατί πήρε το συμβόλαιο που πήρε και ο Ρογκαβόπουλος απέδειξε ότι άξιζε τα λεπτά που πήρε. Παρόλα αυτά, η νίκη δεν θα ερχόταν ποτέ αν ο Χουάντσο 13 δεν άφηνε ξάνα την ψυχή και τα πνευμόνια του στο glass floor.
Ads
Ο μόνος συμπαθητικός Ισπανός στον κόσμο, έπαιξε άμυνα για πέντε, πάλεψε σχεδόν μόνος του στο ριμπάουντ (9 στο σύνολο), πήρε μόλις τρεις προσπάθειες και έβαλε το πιο κρίσιμο τρίποντο του ματς λίγο πριν το τέλος. Ο coach Αταμάν παραδέχτηκε αργότερα ότι χωρίς Χουάντσο η φάση θα ήταν δύσκολή:
“Λοιπόν, στατιστικά είδα ότι ο Νάιτζελ έπαιξε καλά στην επίθεση, ο Κέντρικ, ο Σλούκας, ο Ρογκαβόπουλος έβαλε μεγάλο σουτ, αλλά ο Χουάντσο έπαιξε καταπληκτική άμυνα στο τελευταίο δεκάλεπτο. Καλή δουλειά Χουάντσο. Καλή δουλειά φίλε”.