7b6fe26e-0688-4880-b649-026a3a86cc08cover-abaluben
Τα μισά λεφτά από την τσέπη του πλήρωσε ο Θωμάς για να πουλάρει από Πειραιά, γράφουν οι Λιθουανοί
Ο Θωμάς Γουόκαπ δεν φαίνεται να πείστηκε από τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στην ΔΕΘ και άφησε την χώρα του για να μεταναστεύσει στα Εμιράτα, αφήνοντας πίσω 5 χρόνια δόξας και θριάμβου με τον Ολυμπιακό.
Τα οικονομικά δεδομένα μίλησαν για ένα ποσό αποδέσμευσης λίγο πάνω από τα 2 μύρια μιας και ο ελληνοτεξανός είχε συμβόλαιο με τους Πειραιώτες και για φέτος. Ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες από Λιθουανία μας περιγράφουν κάτι πολύ διαφορετικό.
Ads
2cdf4a49-walkup-peters-olympiacos-paris
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Basketnews, ο Γούκαπ αποδεσμέυτηκε με μόλις 1,8 χαρτιά και μάλιστα τα μισά τα έβαλε ο ίδιος. Είναι το ελληνικό φιλότιμο άραγε που τον οδήγησε σε μία τέτοια ενέργεια ή μήπως δεν την πάλευε άλλη μια χρονιά στον Θρύλο;
walkup_bartzokas_intime
Ads
Ίσως να μην μάθουμε ποτέ. Το μόνο σίγουρο είναι πως έδωσε μια πολύ ωραία εικόνα στον κόσμο που είχε την εντύπωση πως οι Έλληνες δεν πληρώνουν τα χρέη τους.