giannoulis-7-fullcover-abaluben
"Όνειρο μου να παίξω τσουλού με τον ΠΑΟΚ" δήλωσε ο Γιαννούλης, "και δικό μάς" του απαντάνε απ' την ομάδα
Ο ΠΑΟΚ ψάχνει να βρει την αγωνιστική του ταυτότητα σε αυτή την φάση της σεζόν αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να φέρει πίσω ένα από τα πιο χοτ ονόματα στην ελληνική αγορά, τον Δημήτρη Γιαννούλη.
Ο διεθνής ακραίος μπακ το πάλευε καιρό να γυρίσει στην ομάδα με την οποία έκανε το μπαμ και τα κατάφερε. Είναι λογικό μία τέτοια επιστροφή να συνοδεύεται από συγκίνηση που συχνά οδηγεί και σε μεγαλεπίβολες δηλώσεις.
Ads
Μία από αυτές ήταν η ομολογία πως θα του άρεσε να παίξει τσάμπιονς λιγκ με τον ΠΑΟΚ. Βέβαια ο δικέφαλος του Βορρά δεν έχει παίξει ποτέ στην ιστορία του τσουλού μέχρις ώρας. Αλλά δεν πειράζει, τα όνειρα είναι τζάμπα.