retsos2-1200x800cover-abaluben
"Ιδανικό ματς για να παστελώσω το πρώτο μου φετινό" είπε ο captain Ρέτσος για το ντέρμπι αιωνίων
Ο Παναγιώτης Ρέτσος ήταν ο ξεκάθαρος MVP του Ολυμπιακού στο αιώνιο ντέρμπι. Ο αρχηγός τα έκανε όλα. Έβγαλε ένταση, πάθος, κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες, έδωσε τον τόνο στην ομάδα του και φυσικά σκόραρε το γκολ που έκρινε το ματς.
retsos-selfie-1200x800
Ads
;Όπως είναι λογικό, η κερκίδα αποθέωσε τον Παναγιώτη, ο οποίος έβγαλε και μια selfie μαζί της. Μετά το τέλος του ματς δήλωσε ότι έψαχνε ένα γκολ και ότι αυτό δεν μπορούσε να έρθει σε καλύτερη στιγμή. Πιο αναλυτικά: 
"Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο. Το χρειαζόμουν αυτό το γκολ για εμένα. Ήθελα να σκοράρω φέτος, προσπαθώ να το βρω σε όλα τα παιχνίδια. Κατάφερα και το βρήκα στο πιο ωραίο παιχνίδι για εμένα.
Οπότε, αυτό που έχω να κάνω είναι να δίνω απαντήσεις στο γήπεδο και πουθενά αλλού και θεωρώ ότι αυτό κάνω”.