"Γιατί ξηγιέστε έτσι στον Ιβάν;" αναρωτήθηκε ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Η όλη φάση με την εμπλοκή Μυστακίδη στο χτίσιμο της νέας Τούμπας έχει δημιουργήσει σούσουρο στον ΠΑΟΚ.  Ο Ιβάν Σαββίδης έμεινε κάπως στην απ' έξω αφού ο ερασιτέχνης στήριξε Μυστακίδη και τώρα είμαστε σε φάση που οι δύο πλευρές μετράνε φίλους και εχθρούς. Ο Ιβάν πάντως μετράει σίγουρα στους φίλους τον Θανάση Χατζόπουλο. 
Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ τάχθηκε ξεκάθαρα υπέρ του Ιβάν, τον αποθέωσε για όσα έχει πρόσφερει μέχρι σήμερα και κατακεραύνωσε τους haters. Άναμεσα σε άλλα είπε: 
Ads
"Ο Ιβάν Σαββίδης, από τη στιγμή που είπε ότι θα χτίσει τη νέα Τούμπα, θα το κάνει, όπως έκανε ό,τι είπε στα 13 χρόνια που βρίσκεται στον ΠΑΟΚ.
Αν για κάποιους εξωγενείς παράγοντες υπάρχει καθυστέρηση, δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να στηρίξουμε αυτόν τον άνθρωπο. Προσωπικά, ως πρόεδρος της ΚΑΕ, θεωρώ ντροπή να φερόμαστε στον ευεργέτη του ΠΑΟΚ με αυτόν τον τρόπο".