Quantcast

Οι πρώτες αντιδράσεις για το The Last of Us μιλάνε για την καλύτερη μεταφορά video game ever

Όχι πως αυτός είναι και κάποιος ιδιαίτερα υψηλός πήχης βέβαια, αλλά προχωράμε

THE NERDSTREAM

12 Ιανουαρίου 2023

Το περιμένουμε καιρό, κι όσο περνάγανε οι μήνες τόσο μας άνοιγε η όρεξη. Μιλάμε φυσικά για την τηλεοπτική μεταφορά του παιχνιδιού The Last of Us στο HBO Max, το οποίο έρχεται για να ανεβάσει τον πήχη για τις μεταφορές video games και έχει όλα τα φόντα για να αποτελέσει έναν φάρο για το genre.

Τώρα βρισκόμαστε μόλις μια ανάσα από την πρεμιέρα της σειράς στην streaming πλατφόρμα στις 15 Ιανουαρίου, και έχουν αρχίσει να βγαίνουν στη φορά οι πρώτες κριτικές και αντιδράσεις από το τηλεοπτικό The Last of Us. Μέχρι στιγμής, στο Rotten Tomatoes η σειρά έχει 97% fresh rating μετά από 67 κριτικές (και μέσο όρο σκορ 8,8/10), ενώ στο Metacritic έχει 82/10 με 28 κριτικές.

Απ’ αυτά που διαβάζουμε μέχρι τώρα, η υποδοχή είναι εξαιρετικά ενθουσιώδεις, με τις περισσότερες απόψεις να μιλάνε για την καλύτερη μεταφορά video game που έχουμε δει εδώ και πολλά χρόνια, ίσως και την καλύτερη ever. Αυτό βέβαια δεν είναι και δύσκολο, η γούνα του genre είναι αρκετά καμμένη, αλλά σίγουρα δημιουργεί ένα θετικό hype για την ερχομό της σειράς (αυτό δεν ήταν ο στόχος άλλωστε; ερώτημα).

Θυμίζουμε ότι το κλασικό πια game της Naughty Dog μεταφέρεται στην τηλεόραση από τον δημιουργό του, Neil Druckmann, σε συνεργασία με τον Craig Mazin που μας έδωσε το Chernobyl πίσω στο 2019 με το πρωταγωνιστικό καστ των Pedro Pascal και Bella Ramsey, αμφότερων παλαιμάχων του Game of Thrones.

Στο μεταξύ, τσεκάρετε παρακάτω και μερικές πιο σύντομες και χύμα αντιδράσεις στο Twitter από δημοσιογράφους και κριτικούς που είδαν τα πρώτα επεισόδια της σειράς και μοιράστηκαν τις εντυπώσεις τους:

Best of internet