Quantcast

Έχουμε πρώτο trailer για το τηλεοπτικό The Last of Us και μας κάνει αρκετά αισιόδοξους για τη σειρά

Δυστυχώς δεν έχουμε ημερομηνία ακόμα, αλλά θα περιμένουμε

THE NERDSTREAM

27 Σεπτεμβρίου 2022

Μετά το σπάσιμο της κατάρας με την επιτυχία του The Witcher το 2020, ο δρόμος για τις τίμιες μεταφορές video games στη μικρή οθόνη (μια πονεμένη ιστορία γενικά) άνοιξε διάπλατα φίλες και φίλοι. Πάντα βέβαια θα υπάρχουν στραβοπατήματα (εσένα κοιτάμε Resident Evil του Netflix), αλλά η το επόμενο μεγάλο στοίχημα είναι το The Last of Us του HBO Max, το οποίο έχει όλα τα φόντα για να αποτελέσει έναν φάρο για το genre.

Τα καλά νέα είναι ότι το κλασικό πια game της Naughty Dog μεταφέρεται στην τηλεόραση από τον δημιουργό του, Neil Druckmann, σε συνεργασία με τον Craig Mazin που μας έδωσε το Chernobyl πίσω στο 2019. Επίσης, το πρωταγωνιστικό καστ των Pedro Pascal και Bella Ramsey είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό. Ένα ζήτημα είναι βέβαια το τι παραπάνω έχει να δώσει σε τηλεοπτικό format ένα παιχνίδι που ήταν ήδη εξαιρετικά cinematic σε ρυθμό, ιστορία και χαρακτήρες. Όπως και να ‘χει, ελπίζουμε να πάει καλύτερα από την φετινή μετριότατη κινηματογραφική μεταφορά του Uncharted, ενός game της Naughty Dog όπου επίσης είχε δουλέψει ο Druckmann.

Χτες βράδυ λοιπόν είχαμε το πρώτο teaser trailer της σειράς, το οποίο μπορείτε να δείτε ακριβώς από κάτω. Δυστυχώς δε μάθαμε πότε ακριβώς κάνει πρεμιέρα, αλλά ξέρουμε ότι θα είναι κάποια στιγμή μέσα στο πρώτο μισό του 2023.

O Pedro πάντως ενθουσιάστηκε. <3

Best of internet