Quantcast

Καπάκια μετά το φινάλε του Better Call Saul, ο Vince Gilligan φτιάχνει νέα τηλεοπτική σειρά

Με πρωταγωνίστρια την Rhea Seehorn, δηλαδή την Kim Wexler, για λογαριασμό του Apple TV

THE NERDSTREAM

23 Σεπτεμβρίου 2022

Ακόμα δεν έχει κρυώσει καλά καλά το φινάλε του Better Call Saul, φίλες και φίλοι, κι ο Vince Gilligan, ο τηλεοπτικός ήρωας που μας έδωσε το Breaking Bad και το -ακόμα καλύτερο- prequel του (έχοντας ήδη μια εξαίρετη θητεία στο The X-Files στην πλάτη του), βάζει μπρος για να φτιάξει τη νέα του τηλεοπτική σειρά.

Για την ακρίβεια, πρόκειται για μεταγραφή αεροδρομίου εκ μέρους του Apple TV, αφού χτες μάθαμε ότι η streaming πλατφόρμα (που δεν πηγαίνει και φοβερά μέχρι στιγμής) έκλεισε συμφωνία με τον Gilligan για τις δύο πρώτες σεζόν του επερχόμενου πρότζεκτ του, την ώρα που στα πόδια του σφάζονταν κανάλια και πλατφόρμες.

Ακόμα δεν ξέρουμε σχεδόν τίποτα προφανώς, παρά μόνο ότι στον πρωταγωνιστό ρόλο θα βρίσκεται η Rhea Seehorn, δηλαδή η Kim Wexler του BCS. Δεν γνωρίζουμε ούτε καν τον τίτλο, παρά μόνο ότι θα είναι ένα πιο “προσγειωμένο δράμα” σε σχέση με τις προηγούμενες δουλειές του. Κι αν πιστέψουμε την (υπέροχη) συνέντευξη που έδωσε μετά το φινάλε του BCS, αυτήν την φορά θα περιέχει αντιθέτως μπόλικους “καλούς ανθρώπους”.

Ενθουσιασμός πάντως από Kim και Jimmy, τον οποίο σαφώς συμμεριζόμαστε:

Best of internet