Quantcast

Το Stranger Things ανακοίνωσε την επιστροφή του και το φινάλε του ταυτόχρονα

Λογικό, όπου να ‘ναι τριανταρίζουν τα κωλόπαιδα

THE NERDSTREAM

18 Φεβρουαρίου 2022

Κι όμως, έχουν περάσει ήδη 3 χρόνια από όταν είδαμε τον τρίτο κύκλο του Stranger Things, κι εικάζουμε πως το πρωταγωνιστικό (κάποτε παιδικό) καστ πρέπει να έχει τελειώσει το πανεπιστήμιο κι ετοιμάζεται να βάλει τη ζωή του σε μια τάξη. Φυσικά, για την αναμονή αυτή δε βοήθησε καθόλου και μια πανδημία που έσκασε στο μεταξύ, αλλά τώρα η σειρά που έβαλε το Netflix στα σπίτια μας επιστρέφει.

Η πλατφόρμα λοιπόν δημοσίευσε χτες μια επιστολή εκ μέρους των αδερφών Duffer που δημιούργησαν την σειρά, με την οποία μας ενημερώνουν πως ο τέταρτος κύκλος του Stranger Things θα κυκλοφορήσει το 2022 και θα χωριστεί σε δύο μέρη: το Vol.1 θα κάνει πρεμιέρα στις 27 Μαΐου και το δεύτερο την 1η Ιουλίου. Προφανώς αυτό σημαίνει κι αυξημένα επεισόδια, αλλά δε μας είπαν αριθμό.

Αυτό που μας είπαν, βέβαια, είναι ότι η 5η σεζόν που θα ακολουθήσει έπειτα θα είναι κι η τελευταία της σειράς. Από τη μία αυτό είναι καλό, γιατί δεν χρειάζεται κάθε σειρά να ξεχειλώνεται μέχρι να ξεζουμιστεί πλήρως. Από την άλλη, ακόμα κι αν δεν ακολουθήσουν νέες σεζόν, οι Duffers ήδη υποσχέθηκαν έμμεσα μια σειρά από spinoffs, γιατί αυτός είναι ο κόσμος στον οποίο ζούμε πλέον.

Best of internet