Quantcast

Μερακλής James Gunn teaseάρει δεύτερη σεζόν Peacemaker και νέο τηλεοπτικό spinoff The Suicide Squad

KING ENERGY

THE NERDSTREAM

1 Φεβρουαρίου 2022

Ίσως δεν υπάρχει μεγαλύτερο success story στο πρόσφατο μαζικολαϊκό σινεμά από αυτό του James Gunn. Ο τύπος έφαγε cancel λόγω παλιών edgy social media posts του μετά από καμπάνια δυσφήμησης υποκινούμενη από alt-right κυβερνομαχητές, απολύθηκε από την Disney, πήρε μεταγραφή στην DC για να φτιάξει ένα νέο Suicide Squad, κι επαναπροσλήφθηκε στο MCU για να συνεχίσει το Guardians of the Galaxy franchise. King energy, αν μη τι άλλο.

Τις τελευταίες βδομάδες λοιπόν έχουμε την χαρά να απολαμβάνουμε το τηλεοπτικό spinoff του πρόσφατου The Suicide Squad στο HBO Max, δηλαδή το Peacemaker όπου ο John Cena δίνει ρέστα στον ρόλο μέσα σε μια εξόχως γραμμένη και φουλ διασκεδαστική σειρά. Κι ο ίδιος ο Gunn, σκηνοθέτης και σεναριογράφος της σειράς, μας αποκάλυψε πως ο Peacemaker θα έχει μέλλον.

Μιλώντας με το Deadline στα γυρίσματα του Guardians 3, ο σκηνοθέτης με το εξαίρετο Troma παρελθόν (για τους μερακλήδες) δήλωσε πως υπάρχουν πολύ καλές πιθανότητες για ανανέωση της σειράς για δεύτερη σεζόν, ενώ ταυτόχρονα πρόσθεσε πως αυτόν τον καιρό δουλεύεται κι ακόμα μια τηλεοπτική σειρά που θα σχετίζεται με το σύμπαν του Suicide Squad. Και για τα δύο, όμως, συμπλήρωσε πως δεν μπορεί να αποκαλύψει περισσότερα αυτήν την στιγμή.

Τέλος πάντων, το ζουμί είναι ότι τον εμπιστευόμαστε, απλά δώστε του πράμα να φτιάξει.

Best of internet