Quantcast

Τέλος το Killing Eve με την επόμενη σεζόν του, ήδη ετοιμάζουν spinoffs για τη συνέχεια

This is the way πλέον, σε περίπτωση που δεν το είχατε παρατηρήσει

THE NERDSTREAM

16 Μαρτίου 2021

Πίσω στο 2018, το Killing Eve ήταν μια εξαιρετικά ευχάριστη τηλεοπτική έκπληξη. Γιατί πράγματι το over-the-top ημι-σατιρικό crime thriller ήταν κάτι που έλειπε από την τηλεόραση, ενώ η δημιουργός του, Phoebe Waller-Bridge βρισκόταν καθοδόν για να αποτελέσει μια τεράστια ανερχόμενη τηλεοπτική δύναμη.

Και μπορεί οι δύο επόμενες σεζόν με showrunners τις Emerald Fennell και Suzanne Heathcote να μην στάθηκαν αντάξιες της πρώτης, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το Killing Eve σταμάτησε να είναι ένα από τα πιο απολαυστικά πράγματα που έπαιζαν και παίζουν στην τηλεόραση.

Τώρα λοιπόν μαθαίνουμε ότι η σειρά του BBC America πρόκειται να ολοκληρωθεί με την επερχόμενη 4η σεζόν της, η οποία θα ξεκινήσει τα γυρίσματά της το καλοκαίρι και θα αποτελείται συνολικά από 8 επεισόδια. Ταυτόχρονα με την είδηση για την ολοκλήρωση της σειράς, βέβαια, έσκασε και η είδηση πως βρίσκεται ήδη στα σκαριά ένα σχέδιο για πιθανά spinoffs (πράγμα σχεδόν πάντα αχρείαστο, για τους λάτρεις της στατιστικής).

Προς το παρόν πάντως αναμένουμε το φινάλε με την τελευταία σεζόν, η οποία θα έχει για showrunner την Laura Neal, σεναριογράφο μέχρι τώρα σε σειρές του Netflix όπως το Sex Education και το Turn Up Charlie.

Best of internet