Quantcast

Σχεδόν 20 χρόνια μετά το The Wire, ο David Simon επιστρέφει με νέα μπατσοσειρά στη Βαλτιμόρη για να ξαναδείξει πώς γίνεται

ΑΠΛΑ ΠΑΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ DADDY

THE NERDSTREAM

8 Μαρτίου 2021

Ναι, φίλες και φίλοι, έχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια από το 2002 που έκανε πρεμιέρα στο HBO το The Wire, η σειρά των σειρών που έφτιαξε ο David Simon, αιώνιος μπαμπάς της τηλεόρασης που αγαπάμε. Έκτοτε, φυσικά, ο ίδιος δεν έκατσε με σταυρωμένα τα χέρια αλλά δημιούργησε κάμποσες ακόμα λατρεμένες σειρές, από το Treme και το Generation Kill μέχρι το The Deuce και το The Plot Against America.

Τώρα, ο Simon συνεργάζεται ξανά με το HBO και τον μόνιμο συν-σεναριογράφο του, George Pelecanos, για μια νέα μπατσοσειρά που διαδραματίζεται και πάλι στη λατρεμένη Βαλτιμόρη. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Variety, η μίνι σειρά θα λέγεται We Own This City, θα βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του δημοσιογράφου Justin Fenton και θα ασχολείται με το Baltimore Gun Trace Task Force τμήμα της τοπικής αστυνομίας.

Προφανώς ψηνόμαστε, προφανώς ανυπομονούμε, προφανώς είναι αδύνατον να μας αφήσει αδιάφορους οποιαδήποτε νέα τηλεοπτική κίνηση του Simon. Κι όσον αφορά την επιστροφή του στην μπατσοτηλεόραση την ώρα που η αστυνομική βία και αυθαιρεσία ταλαιπωρεί την Αμερική, την Ελλάδα κι όλον τον κόσμο, θα ρωτήσουμε: αν όχι αυτός τότε ποιος; Ερώτημα.

Best of internet