Quantcast

Μετά το άδικο κόψιμο του GLOW από το Netflix, οι δημιουργοί του φτιάχνουν νέα σειρά με Alison Brie και Nicole Kidman

Αυτήν την φορά όμως στην streaming πλατφόρμα της Apple

THE NERDSTREAM

4 Μαρτίου 2021

Δικαίως πριν λίγο καιρό οργιστήκαμε με το κόψιμο του GLOW από το Netflix, φίλες και φίλοι, ειδικά στο βαθμό που η πλατφόρμα συνεχίζει να φτιάχνει τη μια μέτρια σειρά μετά την άλλη, κόβοντας παράλληλα υπέροχα πράγματα σαν το Tuca & Bertie και το Mindhunter. Αλλά τι να κάνεις; Netflix είναι αυτό.

Στο μεταξύ όμως οι δημιουργοί της σειράς, Liz Flahive και Carly Mensch, δεν έκατσαν με σταυρωμένα τα χέρια κι ετοιμάζουν ήδη μια μίνι-σειρά ανθολογίας 8 μισάωρων επεισοδίων για λογαριασμό της streaming πλατφόρμας Apple TV. Η σειρά θα λέγεται Roar και θα βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Cecelia Ahern με ιστορίες γυναικών που έρχονται αντιμέτωπες με διαφόρων ειδών εμπόδια.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε πολλά περισσότερα, αλλά τουλάχιστον ξέρουμε ότι το καστ θα είναι ακριβοθώρητο, αφού μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί οι Nicole Kidman, Cynthia Erivo, Merritt Wever και βέβαια η αγαπημένη Alison Brie του Community που αποτελούσε άλλωστε και την ψυχή του GLOW (έχοντας σκηνοθετήσει και μερικά επεισόδια της σειράς). Για όλα τα υπόλοιπα, περιμένουμε.

Best of internet