Quantcast

Αυτές είναι οι παλιές και νέες σειρές που έρχονται το 2021 στο HBO, μέσα από ένα τακτοποιημένο trailer

Κι υπάρχουν κάποια πράγματα για τα οποία ψηνόμαστε φουλ

THE NERDSTREAM

22 Φεβρουαρίου 2021

Μπορεί το HBO Max, η streaming πλατφόρμα της Warner που αποτελεί την απάντηση του HBO στις σύγχρονες συνθήκες ψυχαγωγίας, να συζητήθηκε τελευταία κυρίως λόγω της απόφασης του στούντιο να μεταφέρει εκεί τις μεγάλες κινηματογραφικές πρεμιέρες του 2021, αλλά μην ξεχνάμε ότι δεν παύει να αποτελεί επίσης τη ναυαρχίδα της Καλής Αμερικάνικης Τηλεόρασης.

Προφανώς, λοιπόν, πολλές από τις πιο πολυαναμενόμενες σειρές της χρονιάς πρόκειται να έρθουν στο ΗΒΟ. Έτσι, το δίκτυο αποφάσισε να μας δώσει ένα ζουμερό preview με τη μορφή trailer για όλα τα “coming soon” του. Από τις νέες σειρές ξεχωρίζουν σίγουρα το Scenes from a Marriage, το Mare of Eastttown και το The Nevers, ενώ από αυτές που επιστρέφουν αναμένουμε με αγωνία τον τρίτο κύκλο Succession αλλά και τη συνέχεια του Insecure, ενώ διψάμε για λίγο περισσότερο How To with John Wilson.

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι μας ότι δεν θα έχουμε νέο κύκλο Barry φέτος αλλά οκ τι να κάνουμε θα περιμένουμε. Τσεκάρετε αναλυτικά στο trailer που ακολουθεί και αναμείνατε στις οθόνες σας:

Best of internet