Quantcast

Ο Elijah Wood πιστεύει ότι το τηλεοπτικό Lord of the Rings δεν θα είναι αρκετά Lord of the Rings για να λέγεται Lord of the Rings

Ναι βασικά δίκιο έχει

THE NERDSTREAM

17 Φεβρουαρίου 2021

Σε περίπτωση που είχατε ξεχάσει ότι έρχεται (;), να σας θυμίσουμε ότι η Amazon ετοιμάζει μια έπικ σειρά Lord of the Rings με μπάτζετ 1 δις δολάρια, η οποία διέκοψε τα γυρίσματά της μέσα στο 2020 λόγω covid και τα ξανάρχισε πριν από λίγους μήνες. Είναι όμως αρκετά Lord of the Rings ώστε να λέγεται Lord of the Rings. Ερώτημα. Το οποίο θέσαμε στους ειδικούς.

Οκ, δεν το θέσαμε εμείς, αλλά το Empire ρώτησε τον Elijah Wood, αιώνιο Frodo της καρδιάς μας αλλά και μερακλή παραγωγό ταινιών σαν το Mandy, τη γνώμη του για το επερχόμενο τηλεοπτικό LotR κι εκείνος είχε έτοιμη μια αρκούντως φαρμακερή πλην δίκαιη απάντηση στο τσεπάκι του σχετικά με τον τίτλο της σειράς και το δικαίωμά της να ονομάζεται LotR:

Και πράγματι, αλήθεια λέει, μιλάμε για μια ιστορία που θα τοποθετείται χιλιάδες χρόνια πριν το The Hobbit και το LotR. Ακόμα βέβαια δεν έχουμε στα χέρια μας τον 100% επίσημο τίτλο της σειράς, αλλά κάτι μας λέει ότι η Amazon θα προσπαθήσει για ευνόητους λόγους να διατηρήσει κάποιον συνδυασμό των λέξεων Lord, of, the και Rings. Δεν κατηγορούμε. Κι εμείς το ίδιο θα κάναμε.

Κατά τ’ άλλα, αναμένουμε νεότερα για ημερομηνίες κλπ, ενώ περιμένουμε και περίπου 363 μεταφορές διάσημων βιβλίων στη μικρή οθόνη.

Best of internet