Quantcast

Σειρά Wakanda για την streaming πλατφόρμα της Disney ετοιμάζει ο Ryan Coogler, σκηνοθέτης του Black Panther

Με τη Marvel βέβαια να έχει ανακοινώσει ήδη πως δεν πρόκειται να αντικαταστήσει τον Chadwick Boseman

THE NERDSTREAM

2 Φεβρουαρίου 2021

Σχεδόν 5 μήνες έχουν περάσει απ’ όταν μαθεύτηκε ότι ο Chadwick Boseman, γνωστός ως Black Panther του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel, έφυγε αιφνιδιαστικά από την ζωή σε ηλικία 43 ετών έπειτα από μια μη-δημοσιοποιημένη μάχη 4 χρόνων με τον καρκίνο. Κι αφού η Disney είχε ανακοινώσει ότι δεν πρόκειται να τον αντικαταστήσει στο ρόλο, τώρα έχουμε νεότερα από τη Wakanda.

Πιο συγκεκριμένα, χτες μάθαμε ότι η streaming πλατφόρμα του Disney Plus πρόκειται να φιλοξενήσει μια άτιτλη ακόμα σειρά η οποία θα διαδραματίζεται στο αφρικάνικο βασίλειο της Wakanda. Η σειρά έρχεται στα πλαίσια μιας ευρύτερης συμφωνίας που υπέγραψε το στούντιο με τον Ryan Coogler, σκηνοθέτη και συν-σεναριογράφο του Black Pantherκαι την εταιρεία παραγωγής του,  Proximity Media.

Με άλλα λόγια, να περιμένουμε στο μέλλον κι άλλα τηλεοπτικά πρότζεκτ από τον Coogler, σκηνοθέτη επίσης του Fruitvale Station και του Creed, ο οποίος στο μεταξύ θυμίζουμε ότι αυτόν τον καιρό δουλεύει πάνω στο sequel του Black Panther. Γενικά ακόμα δεν έχουμε εικόνα για το προς τα πού θέλει να πάει η Marvel το σύμπαν της Wakanda, αλλά ελπίζουμε να το κάνει με σεβασμό στη μνήμη του Boseman που ταυτίστηκε με τον ρόλο.

Best of internet