Quantcast

O Mads Mikkelsen δίνει ελπίδες για επιστροφή του Hannibal, ελπίζουμε να μην παίζει με τα συναισθήματά μας

DON’T GIVE US HOPE

THE NERDSTREAM

29 Ιανουαρίου 2021

Πριν από δύο χρόνια περίπου, ο υπέροχος Mads Mikkelsen αναπτέρωσε για πρώτη φορά τις ελπίδες μας ότι ενδέχεται να δούμε σύντομα μια επιστροφή του Hannibal, μιας από τις καλύτερες horror σειρές που έχουν παίξει στην τηλεόραση. Κι αν κάτι μας έδωσε περισσότερη αισιοδοξία αυτό ήταν η μεταφορά της σειράς στο Netflix το περασμένο καλοκαίρι, όταν και άρχισαν έντονα οι φήμες ότι η πλατφόρμα ενδέχεται σοβαρά να το αναβιώσει.

Ε, τώρα ο ίδιος ο Mikkelsen πυροδοτεί ακόμα περισσότερο αυτήν την φημολογία, δίνοντάς μας ελπίδα ότι η 4η σεζόν της σειράς μπορεί και να γίνει πραγματικότητα. Μιλώντας αυτές τις μέρες στο Happy Sad Confused podcast, ο Mikkelsen δήλωσε ότι η σειρά έχει βρει ένα νέο σπίτι στο Netflix, κι ότι η νέα του δημοτικότητα έχει ανανεώσει τις συζητήσεις σχετικά με το μέλλον της σειράς, προσθέτοντας επίσης ότι δεν υπάρχει ούτε ένα μέλος του καστ που θα έλεγε όχι σε κάτι τέτοιο.

Μακάρι να είναι όντως αλήθεια όλο αυτό και να μην πρόκειται απλώς για ανελέητο teasing από την πλευρά του. Κατά τ’ άλλα, ελπίζουμε να τον είδατε στο Another Round του Thomas Vinterberg (με τον οποίο είχαν ξανασυνεργαστεί στο The Hunt) όπου έδωσε ρέστα πρόσφατα ο Δανός ηθοποιός. Αν όχι, κάντε το.

Best of internet