Quantcast

O Danny Boyle ετοιμάζει τηλεοπτική σειρά για την αλήθεια που βρίσκεται στους Sex Pistols

ΓΚΕ ΓΚΕ;

THE NERDSTREAM

12 Ιανουαρίου 2021

Ήταν θέμα χρόνου, φίλες και φίλοι. Μετά το γιγάντιο μπαμ στα μουσικά biopics που έφεραν οι απανωτές επιτυχίες των Bohemian Rhapsody και Rocket Man, πλέον θα βλέπουμε βιογραφικές αφηγήσεις ακόμα και για τον Σπύρο Βαλιμήτη (RIP, 10/10 would watch). Τώρα λοιπόν, αφού σιγά σιγά από το δεινοσαυρικό rock των 70s περνάμε στο punk, έρχεται η σειρά των Sex Pistols.

Literally η σειρά των Sex Pistols, αφού ο Danny Boyle του Trainspotting και του Slumdog Millionaire ετοιμάζει μια τηλεοπτική μίνι-σειρά 6 επεισοδίων για το συγκρότημα, η οποία θα βασίζεται στα απομνημονεύματα του κιθαρίστα της μπάντας, Steve Jones. Παρά το βρετανικό της υπόθεσης, βέβαια, η σειρά που ξεκινάει γυρίσματα τον Μάρτιο θα παιχτεί στο αμερικάνικο κανάλι FX.

Κατά τ’ άλλα, αξίζει να σημειώσουμε ότι οι  Anson Boon (του 1917) και Louis Partridge (του Enola Holmes) θα πρωταγωνιστούν ως Johnny Rotten και Sid Vicious αντίστοιχα, ενώ έναν ρόλο θα έχει κι η Maisie Williams του Game of Thrones. Για την ιστορία, η τελευταία ταινία του Boyle, το Yesterday, αφορούσε τους Beatles, οπότε καλά πάει το πράγμα γενικά.

Και για να μην ξεχνιόμαστε, ακολουθεί SEX PISTOLS ΑΛΗΘΕΙΑΣ:

Best of internet