Quantcast

Αυτές είναι οι 10 πιο κατεβασμένες σειρές του 2020, για τους λάτρεις της πειρατικής

Το torrenting περνάει επισήμως στην μετά-Game of Thrones εποχή

THE NERDSTREAM

4 Ιανουαρίου 2021

Μας αρέσει πάντα να χαζεύουμε αυτήν την λίστα με την οποία μας προμηθεύει κάθε χρόνο το TorrentFreak. Αν μη τι άλλο, το να βλέπεις τι κατεβάζει περισσότερο ο κόσμος είναι ένας καλός δείκτης για το πώς κινούνται οι προτιμήσεις των θεατών έξω από το επίσημο πεδίο των streaming πλατφορμών που μοιάζουν να έχουν ρουφήξει κατά τ’ άλλα την πανάρχαια τέχνη του torrenting.

Φέτος είναι μια σημαντική χρονιά γι’ αυτήν την λίστα με τις 10 πιο κατεβασμένες σειρές της χρονιάς, αφού για πρώτη φορά δεν έχουμε Game of Thrones, το οποίο κυριαρχούσε στην κορυφή ανενόχλητο για μια δεκαετία σχεδόν. Σε ένα τηλεοπτικό περιβάλλον που έτσι κι αλλιώς έψαχνε μετά μανίας το νέο GoT, η πρωτιά πλέον έρχεται από έναν γαλαξία πολύ πολύ μακριά κλπ.

Με άλλα λόγια, στην πρώτη θέση βρίσκεται πλέον το The Mandalorian έπειτα από μια συναρπαστική δεύτερη σεζόν, ενώ φυσικά πολύ ανεβασμένο είναι και το The Boys. Να σημειωθεί πως η κατάταξη δεν αφορά μόνο τα torrents αλλά και όοολα τα πειρατικά sites με streaming. Όχι ότι ξέρετε σε τι αναφερόμαστε, εσείς είστε καλά παιδιά.

Να κι η λίστα:

1. The Mandalorian

2. The Boys

3. Westworld

4. Vikings

5. Picard

6. Rick and Morty

7. The Walking Dead

8. The Outsider

9. Arrow

10. The Flash

Best of internet