Quantcast

The Kingdom: Η σειρά ιατρικού τρόμου του Lars Von Trier επιστρέφει την απολύτως κατάλληλη στιγμή

Μια από τις καλύτερες περιπτώσεις τηλεοπτικού τρόμου ξανάρχεται 23 χρόνια μετά

THE NERDSTREAM

18 Δεκεμβρίου 2020

Όταν το 1994 ο αιώνια μαυρόψυχος προβοκάτορας Lars von Trier αποφάσισε να φτιάξει μια μίνι-σειρά για την δανέζικη τηλεόραση, η βασική του έμπνευση ήταν το Twin Peaks που είχε φτιάξει μερικά χρόνια πριν ο David Lynch. Ε, κι αφού ο Lynch αναβίωσε τη σειρά πριν από το 3 χρόνια, τώρα ο Trier ετοιμάζεται να κάνει ίδιο με τη δική του.

Όπως μαθεύτηκε χτες, το The Kingdom, αυτό το υπερ-άβολο νοσοκομειακό θρίλερ που αποτελεί μια από τις καλύτερες στιγμές στην ιστορία της τρομο-τηλεόρασης, ετοιμάζεται να επιστρέψει με το τρίτο και τελευταίο μέρος του, το οποίο πρόκειται να γυριστεί κάποια στιγμή μέσα στο 2021.

Ο πρώτος κύκλος επεισοδίων κυκλοφόρησε το 1994, ενώ ακολούθησε κι ένας δεύτερος το 1997, με το The Kingdom να φτάνει συνολικά τα 8 επεισόδια. Τώρα, η νέα σεζόν που θα λειτουργήσει και ως φινάλε θα αποτελείται από 5 επεισόδια και θα έχει τον τίτλο The Kingdom Exodus, με τον Trier να σκηνοθετεί και να υπογράφει το σενάριο (μαζί με τον συνεργάτη του Niels Vørsel και πάλι).

Ακόμα δε γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες αλλά, δεν θα πούμε ψέματα, έχουμε ψηθεί (κάτι που έχει να μας συμβεί κάμποσο καιρό με πρότζεκτ του Trier). Εδώ μια γεύση από το πώς έμοιαζε στα 90s το Kingdom:

Best of internet