Quantcast

Έρχεται σειρά Alien από τον δημιουργό του τηλεοπτικού Fargo και του Legion, οπότε υπάρχει ελπίδα

Άντε να δούμε, αν και θα δυσκολευτούμε να αντέξουμε κι άλλες Alien απογοητεύσεις

THE NERDSTREAM

11 Δεκεμβρίου 2020

Είναι μυστήριο franchise το Alien, φίλες και φίλοι. Στις απαρχές του, μέσα από τις δύο πρώτες ταινίες των Ridley Scott και James Cameron, μας έδωσε ένα από τα καλύτερα horror κι ένα από τα καλύτερα action films όλων των εποχών – πράγμα αξιοζήλευτο και σπάνιο για κάθε κινηματογραφικό franchise.

Βέβαια, εδώ και πολλάαα χρόνια το Alien μας κερνάει κυρίως απογοήτευση, με τελευταία αυτήν του Covenant. Χτες όμως έσκασε μια είδηση που όσο να ‘ναι μας έδωσε λίγη αισιοδοξία. Κι αυτή η είδηση λέει ότι έρχεται μια σειρά Alien από τον Noah Hawley, δηλαδή τον δημιουργό του τηλεοπτικού Fargo και του υπερηρωικού Legion.

Ο ίδιος ο Scott βέβαια θα βρίσκεται εκεί, ως executive producer, αλλά μας χαροποιεί που δίνεται μια τέτοια ευκαιρία σε έναν από τους πιο ενδιαφέροντες σύγχρονους τηλεοπτικούς δημιουργούς (ο οποίος βέβαια τα σκάτωσε κινηματογραφικά με το Lucy in the Sky και μας χρωστάει ακόμα ένα Dr. Doom). Κατά τ’ άλλα, θα πρόκειται για μίνι-σειρά και για πρώτη φορά στο franchise η ιστορία θα διαδραματίζεται στη γη.

Για τα υπόλοιπα, περιμένουμε.

Best of internet