Quantcast

Ένα πράγμα ζητάει μόνο ο Mads Mikkelsen από την επιστροφή του Hannibal, ελπίζουμε να ακούνε οι υπεύθυνοι

Μακάρι όλα τα μακάρι

THE NERDSTREAM

25 Νοεμβρίου 2020

Κοντεύουν να κλείσουν δυο χρόνια απ’ όταν ο υπέροχος Mads Mikkelsen αναπτέρωσε για πρώτη φορά τις ελπίδες μας ότι ενδέχεται να δούμε σύντομα μια επιστροφή του Hannibal, μιας από τις καλύτερες horror σειρές που έχουμε δει στην τηλεόραση. Κι αν κάτι μας έδωσε περισσότερη αισιοδοξία αυτό ήταν η μεταφορά της σειράς στο Netflix φέτος το καλοκαίρι, όταν και άρχισαν έντονα οι φήμες ότι η πλατφόρμα ενδέχεται σοβαρά να το αναβιώσει.

Τώρα ο Mikkelsen, κάνοντας τη μιντιακή γύρα ώστε να προωθήσει το Another Round του Thomas Vinterberg (με τον οποίο είχαν ξανασυνεργαστεί στο The Hunt), συνεχίζει να τιζάρει την επιστροφή του Hannibal και να μας ανοίγει περισσότερο την όρεξη για αίμ- εεε για την σειρά εννοούμε. Σύμφωνα με τα όσα είπε στο IndieWire, λοιπόν, ο Mikkelsen ζητάει κατά βάση ένα πράγμα από μια πιθανή 4η σεζόν. Τον Buffalo Bill.

Όπως καταλάβατε ήδη, ο ηθοποιός θα ήθελε η σειρά να μπει στα λημέρια του Silence of the Lambs, σημειώνοντας πως μέχρι τώρα το Hannibal δεν είχε τα δικαιώματα του βιβλίου οπότε αδυνατούσε να συμπεριλάβει τον συγκεκριμένο διάσημο serial killer. Βέβαια, δεν ξέρουμε πόσο εύκολο θα είναι αυτό από πλευράς δικαιωμάτων, αφού έχει ανακοινωθεί ήδη μια σειρά-prequel του βιβλίου στο CBS. Δεν πειράζει όμως, ας επιστρέψει το Hannibal και βλέπουμε.

Best of internet