Quantcast

Έτερος Εγώ – Κάθαρσις: Ο δεύτερος κύκλος της ελληνικής μπατσοσειράς έρχεται για να σας συντροφεύσει στο lockdown

11 Δεκεμβρίου με το καλό θα είναι δίπλα σας

THE NERDSTREAM

20 Νοεμβρίου 2020

Κοντεύουν να κλείσουν 4 χρόνια χρόνια από τότε που προκλήθηκε ένας μικρός χαμός με το Έτερος Εγώ, δηλαδή την δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του σκηνοθέτη Σωτήρη Τσαφούλια. Η ταινία λατρεύτηκε από τον κόσμο, έχοντας γίνει viral όταν ανέβηκε ολόκληρη στο  YouTube. Έπειτα, η COSMOTE TV ανέλαβε να μεταφέρει την ταινία στη μικρή οθόνη κι έτσι προέκυψε η σειρά Ετερος Εγώ – Χαμένες Ψυχές.

Τώρα, λοιπόν, έρχεται ο δεύτερος κύκλος της μπατσοσειράς με τον τίτλο Έτερος Εγώ – Κάθαρσις για να σας κρατήσει συντροφιά στο lockdown. Η ημερομηνία της πρεμιέρας του είναι 11 Δεκεμβρίου, που θεωρητικά δεν θα έχουμε πια καραντίνα, αλλά όλοι ξέρουν πως αυτό δεν πρόκειται να συμβεί.

Τσεκάρετε παρακάτω τα character trailers για τους βασικούς χαρακτήρες:

Και τα 8 επεισόδια της σειράς θα κάνουν πρεμιέρα back-2-back στο COSMOTE SERIES MARATHON HD από τις 18.00 το απόγευμα. Ταυτόχρονα, την ίδια ώρα, όλα τα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα μέσα από τη δωρεάν, on demand υπηρεσία COSMOTE TV Plus. Από την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου, το «Έτερος Εγώ – Κάθαρσις» θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 23.00 και στο COSMOTE SERIES HD.

Best of internet