Quantcast

Αποχαιρετίστε το Mindhunter που χάνετε, ο David Fincher δεν το κόβει να συνεχίζεται ποτέ

Αυτά είναι τα άσχημα

THE NERDSTREAM

26 Οκτωβρίου 2020

Μπορεί να περιμέναμε 6 χρόνια για την επιστροφή του David Fincher στη μεγάλη οθόνη, κάτι που θα γίνει σύντομα με το επερχόμενο Mank, αλλά στο μεταξύ τα πράγματα σκουραίνουν πολύ πλέον για την επιστροφή του στη μικρή, εκεί που διέπρεπε τα τελευταία χρόνια με σειρές σαν το House of Cards, το Love Death + Robots και φυσικά το Mindhunter.

Εστιάζοντας σ’ αυτό το τελευταίο, λοιπόν, τα νέα που έχουμε είναι δυσάρεστα. Ήδη λίγο καιρό πριν μάθαμε ότι η σειρά του Netflix μπαίνει προσωρινά στον πάγο λόγω του βεβαρημένου κινηματογραφικού προγράμματος του Fincher, αλλά τα τώρα οι πιθανότητες για συνέχεια της σειράς αρχίζουν να εξανεμίζονται. Δεν το λέμε εμείς. Το λέει ο ίδιος ο Fincher.

Μιλώντας αυτές τις μέρες με το Vulture, ο σκηνοθέτης δήλωσε ότι το Mindhunter είναι “μάλλον” μια τελειωμένη υπόθεση πλέον. Έπειτα, απαριθμεί ο ίδιος τους λόγους γι’ αυτό. Πρώτα απ’ όλα, ήταν μια πολύ ακριβή παραγωγή, και το Netflix δεν είχε την τηλεθέαση που προσδοκούσε από το Mindhunter. Εκτός αυτού, ήταν ένα πρότζεκτ που τον εξάντλησε και τον ίδιο, όπως παραδέχεται.

Κρίμα πάντως. Μπορεί η σειρά να μην ήταν κατά τη γνώμη μας κανένα αριστούργημα, αλλά ήταν αν μη τι άλλο ένα από τα πιο ποιοτικά πράγματα που μας έχει δώσει το Netflix (και δεν είναι συνολικά τόσα πολλά ώστε να το παίρνει να τα αφήνει να φύγουν).

Best of internet