Quantcast

Jake Gyllenhaal και Denis Villeneuve συνεργάζονται ξανά, για να μεταφέρουν Jo Nesbo στη μικρή οθόνη

Μετά το Prisoners και το Enemy, τώρα έρχεται το The Son

THE NERDSTREAM

21 Οκτωβρίου 2020

Είναι ήδη στα σύγχρονα iconic duos σκηνοθέτη-πρωταγωνιστή, κι ελπίζουμε αυτή η συνεργασία να έχει μέλλον. Μιλάμε βέβαια για τον Denis Villeneuve και τον Jake Gyllenhaal, οι οποίοι συνεργάστηκαν κινηματογραφικά στο Prisoners και το Enemy, ενώ τώρα ετοιμάζονται να κάνουν (σχεδόν) το ίδιο στη μικρή οθόνη.

Όπως μάθαμε χτες, το HBO ετοιμάζεται να φτιάξει μια μίνι σειρά βασισμένη στο The Son, το μυθιστόρημα του άρχοντα του υπερ-δημοφιλούς σκανδιναβικού νουάρ, Jo Nesbo, ο οποίος είδε πρόσφατα το έργο του να μεταφέρεται (όχι και τόσο πετυχημένα) στην οθόνη με το The Snowman. O Gyllenhaal, λοιπόν, θα έχει ρόλο πρωταγωνιστή και παραγωγού, αλλά δεν θα είναι μόνος.

Επίσης παραγωγός αλλά και σκηνοθέτης κάποιον επεισοδίων θα είναι ο Villeneuve, παρά το ομολογουμένως βαρύ πρόγραμμά του με το Dune. Κι επιπλέον, showrunner και παραγωγοί θα είναι οι Jonathan Nolan και Lisa Joy, δηλαδή οι δημιουργοί του Westworld. Όπως καταλαβαίνετε, όλος ο καλός κόσμος θα βρίσκεται στο The Son.

Στο μεταξύ θυμίζουμε ότι ο Gyllenhaal ανακοινώθηκε πρόσφατα πως θα πρωταγωνιστήσει και σε μια ταινία για τη δημιουργία του The Godfather, οπότε θα τον δούμε κι εκεί με το καλό. Τον γλυκούλη.

Best of internet