Quantcast

Έρχεται η συνέχεια του Band of Brothers, κι αυτά είναι όλα όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής

Μια από τις πιο αγαπημένες σειρές όλων των εποχών αποκτά (ακόμα ένα) sequel

THE NERDSTREAM

20 Οκτωβρίου 2020

Κι όμως, πίσω στις αρχές του 2000, πριν το μαζικό ιντερνετικό downloading μπει στις ζωές μας, ο κόσμος πήγαινε και νοίκιαζε αμερικάνικες σειρές από τα βίντεο κλαμπ – ή περίμενε να τις δείξει κάποια στιγμή η ελληνική τηλεόραση. Η κυκλοφορία πολλών απ’ αυτές όμως σε DVD έδωσε την ευκαιρία σε αρκετό κόσμο να γνωρίσει το αμερικάνικο τηλεοπτικό πεδίο εκείνη την περίοδο. Κι ένα από τα μεγαλύτερα χιτ των βίντεο κλαμπ ήταν το Band of Brothers.

Λογικό, βέβαια, αφού η σειρά του HBO ερχόταν έπειτα από τον θρίαμβο του Saving Private Ryan, με τους Steven Spielberg και Tom Hanks να συνεργάζονται ξανά πάνω στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο συνδημιουργώντας το Band of Brothers το 2001. Έτσι, η μίνι-σειρά έγινε μια από τις μεγαλύτερες παραγωγές και επιτυχίες της εποχής, πριν η αμερικάνικη τηλεόραση περάσει στην σύγχρονη χρυσή εποχή της. Για την ιστορία, το Band of Brothers παραμένει η top-rated σειρά μυθοπλασίας στις βαθμολογίες των χρηστών του IMDb με 9,4/10.

Τώρα λοιπόν, σχεδόν 20 χρόνια μετά κι αφού έχει μεσολαβήσει η αδερφή σειρά The Pacific το 2010, έρχεται η συνέχεια. Η ιστορία θα εστιάζει στους στρατιώτες που ονομάστηκαν Bomber Boys, δηλαδή στην αεροπορική βοήθεια που συμμετείχε στην απόβαση στη Νορμανδία. Επίσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του GQ, Spielberg και Hanks επιστρέφουν στον ρόλο των παραγωγών, ενώ η σειρά θα παιχτεί στην streaming πλατφόρμα της Apple.

Το σενάριο της νέας σειράς θα γραφτεί από τον John Orloff που υπέγραψε και το σενάριο του 2001, βασιζόμενος αυτή τη φορά στο βιβλίο Masters of the Air: America’s Bomber Boys Who Fought the Air War Against Nazi Germany του Donald L. Miller, ενώ τουλάχιστον τρία επεισόδια θα σκηνοθετηθούν από τον Cary Fukunaga του True Detective και του Maniac. Κατά τ’ άλλα, αναμένουμε ανακοινώσεις σύντομα για καστ, τίτλο σειράς και ημερομηνία πρεμιέρας.

Best of internet