Quantcast

Ψημένοι για ταινία δηλώνουν οι δημιουργοί του The Mandalorian, λίγο πριν την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν

Σίγουρα προτιμότερο από το να έχουμε κι άλλη ταινία σαν το The Rise of Skywalker

THE NERDSTREAM

19 Οκτωβρίου 2020

Μπορεί η νέα κινηματογραφική τριλογία του Star Wars να έκλεισε απογοητευτικά με το The Rise of Skywalker, αλλά την ίδια στιγμή το franchise περνούσε ένδοξες τηλεοπτικές στιγμές με το The Mandalorian, δίνοντας μας παράλληλα ό,τι καλύτερο είδαμε το 2019 (κι ίσως το μόνο πράγμα που μπορεί να μας φτιάξει το κέφι το 2020): τον Baby Yoda.

O δεύτερος κύκλος The Mandalorian λοιπόν ετοιμάζεται να επιστρέψει στις 30 Οκτωβρίου στην streaming πλατφόρμα του Disney+, με όλο το περσινό καστ να επιστρέφει και με τον Robert Rodriguez να προστίθεται στη λίστα των σκηνοθετών. Στο μεταξύ, όμως, οι δημιουργοί της σειράς γλυκοκοιτάνε τη μεγάλη οθόνη.

Συγκεκριμένα ο Jon Favreau, δημιουργός της σειράς και υπεύθυνος εν μέρει για την επιτυχία του Marvel Cinematic Universe παρεμπιπτόντως, μίλησε στο Variety και δήλωσε πως είναι φουλ ανοιχτός στην πιθανότητα της μετατροπής της σειράς σε ταινίας. Κι ενώ παραδέχτηκε ότι προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πλάνο περί τούτου, σημείωσε πως το βλέπει να συμβαίνει στο μέλλον, αφού ούτως ή άλλως σύμφωνα με τον ίδιο έχει θολώσει πλέον η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στο σινεμά και το streaming.

Κατά τ’ άλλα, περιμένουμε μα χαρακτηριστική αγωνία και καύλα τον δεύτερο κύκλο:

Best of internet