Quantcast

Έρχεται νέα σεζόν Dexter, η χρονομηχανή μας δουλεύει

Κάποιος σκέφτηκε πως θα ήταν καλή ιδέα κι έτσι δεν κώλωσε καθόλου να το κάνει

THE NERDSTREAM

15 Οκτωβρίου 2020

Το 2006 ήταν μια πιο απλή τηλεοπτική εποχή, φίλες και φίλοι. Το μαζικό torrenting δεν είχε μπει ακόμα σταθερά στη ζωή μας και το streaming ήταν ακόμα μια άγνωστη λέξη. Σαν αθώα παιδιά που ήμασταν, βλέπαμε απλά ό,τι βρισκόταν μπροστά μας. Έτσι, κάψαμε τα μυαλά μας με το Law and Order και περίπου άλλες 57 μπατσοσειρές με αρκτικόλεξα στον τίτλο, πιστεύοντας πως Καλή Αμερικάνικη Τηλεόραση ήταν το 24, το Prison Break και το Lost (συγνώμη όχι συγνώμη).

Ε, μια τέτοια σειρά ήταν πάνω κάτω και το Dexter, το οποίο ξεκίνησε το 2006. Για κάποιο λόγο είχε ξεκινήσει να το βλέπει ο μισός πλανήτης, και πράγματι οι πρώτες σεζόν ήταν μια χαρά τηλεόραση για binge-watching, αλλά μετά η πορεία ήταν πολύ καθοδική και το φινάλε, ε, νταξ. Κι ενώ έχουν περάσει 7 χρόνια από την ολοκλήρωση της σειράς στο Showtime το 2013, στο μεταξύ έχει υπάρξει κάμποσο teasing για μια πιθανή συνέχεια.

Χτες λοιπόν το Hollywood Reporter επιβεβαίωσε πως το Dexter επιστρέφει με μια σεζόν 10 επεισοδίων, με τον Michael C. Hall να πρωταγωνιστεί και τον αρχικό showrunner Clyde Phillips να υπογράφει το σενάριο. Αν υπάρχει κάτι που να δίνει αισιοδοξία στους fans της σειράς, είναι ακριβώς αυτή η επιστροφή του Phillips, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για τις πρώτες 4 σεζόν, πριν αρχίσει ο κοινώς ομολογουμένως κατήφορος.

Με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα, η νέα σεζόν (που δεν θα έχει συνέχεια σύμφωνα με όσα διαβάζουμε) θα ξεκινήσει την παραγωγή της στις αρχές του 2021 ώστε να είναι έτοιμη το επόμενο φθινόπωρο.

Best of internet