Quantcast

Το πρώτο prequel του Game of Thrones βρήκε τον πρωταγωνιστή του στον λατρεία Paddy Considine

Οκ House of the Dragon, έχεις την προσοχή μας

THE NERDSTREAM

8 Οκτωβρίου 2020

Επικρατεί ένα μπέρδεμα γενικά ως προς το μέλλον των spinoffs και prequels και Game of Thrones. Από εκεί που η σειρά ήταν το πιο περιζήτητο και πολυσυζητημένο τηλεοπτικό προϊόν της δεκαετίας, μια σεζόν κατάφερε να τα γκρεμίσει όλα. Πέρσι τον Οκτώβριο, λοιπόν, έφαγε άκυρο το πρώτο prequel του GoT, ενώ στο μεταξύ υπήρχαν και μερικά ακόμα που πλέον αγνοούνται.

Αυτό που θα γίνει πραγματικότητα όμως είναι το House of the Dragon που θα αφηγείται την ιστορία του γαλήνιου οίκου των Targaryen και βασίζεται στο βιβλίο Fire & Blood του George R.R. Martin. Μπορεί λοιπόν να μη γνωρίζουμε ακόμα πολλά πράγματα για τη σειρά, αλλά το HBO ανακοίνωσε το πρώτο μέλος του καστ. Τον ρόλο του βασιλιά Viserys θα παίξει ο Paddy Considine.

Αν δε σας λέει κάτι το όνομα, μιλάμε για έναν από τους καλύτερους ηθοποιούς που έχει βγάλει τις τελευταίες δεκαετίες η βρετανική μεγάλη οθόνη. Στο σινεμά τον γνωρίσαμε μέσα από επικούς ρόλους ζοφερής βρετανίλας όπως στο Dead Man’s Shoes ή στην κωμική Cornetto Trilogy της καρδιάς μας, αλλά ο ίδιος έχει γράψει και σκηνοθετήσει επίσης ταινιάρες σαν το Tyrannosaur, μιας από τις αγαπημένες μας ταινίες της δεκαετίας (αλλά και το τιμιότατο Journeyman).

Όσον αφορά το τηλεοπτικό πεδίο, τον είδαμε ως guest στο Peaky Blinders, ενώ φέτος έπαιξε τόσο στο The Outsider όσο και στο Third Day. Γενικά, πρόκειται για μεγάλο υποκριτικό κεφάλαιο κι έχει έρθει επιτέλους η στιγμή να αναγνωριστεί κι από το mainstream κοινό όπως του αξίζει. Από εμάς είναι φουλ ναι.

Best of internet