Quantcast

Κόβουν το GLOW από το Netflix, γιατί μάλλον προτιμούν να φτιάχνουν μόνο κακές σειρές πλέον

Ακυρώθηκαν οριστικά τα γυρίσματα της τέταρτης και τελευταίας σεζόν

THE NERDSTREAM

6 Οκτωβρίου 2020

Λοιπόν, άκου να δεις Netflix. Έχει πολύ καιρό τώρα που φτιάχνεις τη μία φόλα μετά την άλλη. Δε σε παίρνει να κόβεις και τις καλές σειρές που σου έχουν απομείνει. Γιατί, ναι, το κόψιμο του GLOW που ανακοινώθηκε χτες είναι μια κακή απόφαση, αφού η σειρά των Liz Flahive και Carly Mensch αγαπήθηκε φουλ εδώ και τρεις σεζόν από κοινό, κριτική και βραβεία.

Η σειρά με τους λατρείες Alison Brie και Marc Maron επρόκειτο να ολοκληρώσει φέτος την πορεία της με την τέταρτη και τελευταία της σεζόν, αλλά τον Μάρτιο τα γυρίσματα διακόπηκαν λόγω COVID κι έκτοτε το Netflix δεν έβαλε ξανά μπροστά την παραγωγή, μέχρι που χτες ανακοινώθηκε το οριστικό της κόψιμο. Κρίμα, επιπλέον, γιατί το GLOW ήταν τόσο κοντά στο τέλος ώστε να ολοκληρωθεί με τον τρόπο που ήθελαν οι δημιουργοί του.

Εντωμεταξύ, για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης, ας δούμε τι έχει νέες σειρές έχει βγάλει το Netflix μέσα στο 2020 χωρίς να υπολογίζουμε τις καινούριες σεζόν παλιότερων σειρών. Οι μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς ήταν κάτι Messiah, Unorthodox, Locke & Key, The Eddy, Away, Space Force, Ratched. Δηλαδή πράγματα που είναι στην καλύτερη από μέτρια έως απλά συμπαθητικά. Απ’ ό,τι φαίνεται, σ’ αυτόν τον προγραμματισμό δεν χώραγε πλέον και το GLOW (για να μη μιλήσουμε για την περσινή ακύρωση του Tuca & Bertie).

Best of internet