Quantcast

Επιστρέφει το The Knick του Steven Soderbergh, μια από τις πιο αδικοχαμένες σειρές της δεκαετίας

Αυτή τη φορά με τον Barry Jenkins του Moonlight να σκηνοθετεί

THE NERDSTREAM

25 Σεπτεμβρίου 2020

Σε τηλεοπτικούς όρους, το 2014 μοιάζει με προϊστορία πλέον. Σκεφτείτε. Το Netflix είχε μόλις ξεκινήσει το original πρόγραμμά του. Το Breaking Bad είχε μόλις ολοκληρωθεί. Το Game of Thrones βρισκόταν ακόμα στην 4η σεζόν του και πιστεύαμε ότι θα γίνει η καλύτερη σειρά όλων των εποχών. Το Stranger Things δεν είχε ξεκινήσει καν. Τότε, λοιπόν, ο μεγάλος Steven Soderbergh είχε αποφασίσει να χωθεί κι αυτός στην τηλεόραση.

Το αποτέλεσμα ήταν το ιατρικό δράμα εποχής του 2014 με τον τίτλο The Knick, το οποίο έγραψαν οι Jack Amiel και Michael Begler και το οποίο σκηνοθέτησε εξολοκλήρου ο Soderbergh (στην τηλεόραση τον ξαναείδαμε λίγο χρόνια αργότερα με το Mosaic). Δυστυχώς, μετά κι από μια δεύτερη σεζόν το 2015, το τηλεοπτικό δίκτυο Cinemax αποφάσισε να κόψει πρόωρα τη σειρά παρά τις εξαιρετικές κριτικές που λάμβανε μέχρι εκείνη τη στιγμή, καθιστώντας την πιο από τις πιο αδικοχαμένες (και για εμάς καλύτερες) της δεκαετίας.

Σήμερα, τα καλά νέα έρχονται από μια νέα συνέντευξη του Soderbergh με το The Playlist, στην οποία μας λέει ότι η σειρά επιστρέφει. Μάλιστα, ο πιλότος έχει γραφτεί ήδη, ο πρωταγωνιστής Andre Holland (του Castle Rock) επιστρέφει, ενώ στη σκηνοθεσία θα συνεργαστεί ο Barry Jenkins που μας έχει χαρίσει τα υπέροχα Moonlight και If Beale Street Could Talk. Γενικά, υπέροχα πράγματα. Αναμένουμε περισσότερα νέα σύντομα.

Best of internet