Quantcast

Ανανεώθηκε ήδη για δεύτερη σεζόν το Ratched, ίσως επειδή το έλιωσε κατευθείαν όλος ο πλανήτης

Το Netflix δεν έχει χρόνο για χάσιμο

THE NERDSTREAM

24 Σεπτεμβρίου 2020

Αν ανήκετε σε αυτούς που πέρασαν το σαββατοκύριακό τους λιώνοντας το Ratched του Netflix, σας έχουμε καλά νέα: η streaming πλατφόρμα αποφάσισε να ανανεώσει τη σειρά για άλλη μία σεζόν. Υποψιαζόμαστε ότι έχει να κάνει με το γεγονός ότι σάρωσε τα πάντα σε τηλεθέαση (είναι σταθερά νο.1 και στην Ελλάδα τόσες μέρες) αλλά δεν θέλουμε να βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα.

Η σειρά του συνήθους υπόπτου Ryan Murphy (βλέπε American Crime Story και Pose μεταξύ πολλών άλλων) που αποτελεί τηλεοπτικό prequel της κακιασμένης νοσοκόμας Ratched από το κλασικό One Flew Over The Cuckoo’s Nest θα επιστρέψει με την Sarah Paulson να επαναλαμβάνει ξανά τον πρωταγωνιστικό της ρόλο. Βέβαια, αυτό έρχεται απλά σαν επικύρωση της αρχικής παραγγελίας των 18 επεισοδίων εκ μέρους του Netflix, πράγμα που δείχνει ότι εξαρχής ανέμεναν την επιτυχία της σειράς.

Πάντως, μπορεί το στυλιζαρισμένο σαπουνοπεροθρίλερ του Netflix να έχει πάει γαμιώντας στα νούμερα, αλλά οι κριτικές μέχρι στιγμής υπήρξαν αρκετά σκληρές απέναντι στη νέα σειρά του Murphy, καθώς μάλλον αναμενόταν κάτι πιο ουσιαστικό από έναν μάστερ της αμερικάνικης τηλεόρασης σαν αυτόν. Τέλος πάντων, ελάχιστη σημασία, το ζουμί είναι ότι σύντομα (;) θα δείτε περισσότερο Ratched, με τις υγείες σας.

Best of internet