Quantcast

Αυτό είναι το πρώτο trailer από τη νέα σειρά The Stand του Stephen King που αγαπήσαμε στα 90s

Εμπρός πίσω

THE NERDSTREAM

1 Σεπτεμβρίου 2020

Προσπαθούμε να μένουμε up to date όσον αφορά τα νέα πράγματα Stephen King που βγαίνουν, αλλά δεν είναι εύκολο. Ήδη τους τελευταίους μήνες είδαμε Doctor Sleep, In the Tall Grass, Castle Rock και The Outsider, ενώ περιμένουμε επίσης Salem’s Lot και Boogeyman στη μεγάλη οθόνη.

Έχουν περάσει πάνω από 2 χρόνια απ’ όταν μάθαμε για τη νέα τηλεοπτική μεταφορά του κλασικού The Stand από τον Josh Boone (σκηνοθέτη του The Fault in Our Stars αλλά και του επερχόμενου The New Mutants) και τώρα ήρθε επιτέλους η στιγμή για να δούμε τις πρώτες εικόνες της σειράς.

Η παραγωγή του CBS All-Access θα αποτελείται από 9 επεισόδια κι έρχεται επισήμως στις 17 Δεκεμβρίου, ενώ το ολόφρεσκο πρώτο trailer μοιάζει κάπως έτσι:

Μπορεί να έχετε διαβάσει το γιγάντιο μυθιστόρημα με τον τίτλο Το Κοράκι (όπως μεταφράστηκε στα ελληνικά), το οποίο ανέρχεται στις 1000 και κάτι σελίδες. Μπορεί, από την άλλη, να θυμάστε την ομώνυμη μίνι-σειρά των 90s με τους Gary Sinise και Molly Ringwald, η οποία ήταν ένα απ’ τα τότε αγαπημένα πράγματα κάθε τοπικού βιντεοκλάμπ.  Όπως και να ‘χει, όμως, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το The Stand είναι ένα απ’ τα πιο φιλόδοξα και πληθωρικά έργα του αγαπημένου μας λαϊκού λογοτέχνη.

Best of internet