Quantcast

Το The Crown βρήκε την πριγκίπισσα Diana του στην Elizabeth Debicki, συνεχίζοντας το σερί πετυχημένων casting επιλογών

Ευτυχισμένο το 1997

THE NERDSTREAM

17 Αυγούστου 2020

Αισίως βρισκόμαστε 30 χρόνια μακριά από το 1990, κι αυτό φυσικά όπως έχουμε ξαναπεί σημαίνει ο τριαντακονταετής κύκλος της pop νοσταλγίας ετοιμάζεται να φέρει ξανά τα 90s στην πόρτα μας με μεγάλη ορμή κατά τα χρόνια που θα ακολουθήσουν. Τι λέμε βασικά, ήδη συμβαίνει.

Όσοι κι όσες είστε αρκετά μεγάλα παιδάκια, θα θυμάστε βέβαια ότι ο ένας από τους τρεις θανάτους που πόνεσαν περισσότερο την δεκαετία του ’90 ήταν αυτός της πριγκίπισσας Diana, δίπλα στον Ανδρέα Παπανδρέου και την Αλίκη Βουγιουκλάκη (περιμένατε Tupac και Cobain ε, πούλο, αλλού αυτά). Τώρα, λοιπόν, το The Crown του Netflix θα σας αναγκάζει να ζήσετε ξανά αυτές τις τραγικές μνήμες.

Συνεχίζοντας το δυνατό σερί πετυχημένων casting επιλογών μετά την Olivia Colman ως Ελισάβετ και την Gillian Anderson ως Thatcher, η πολυβραβευμένη σειρά ανακοίνωσε χτες πως τον ρόλο της Diana θα υποδυθεί η Elizabeth Debicki, η ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει αξιολογότατες εμφανίσεις σε τίτλους όπως το Widows και το Guardians of the Galaxy.

Όπως βλέπετε και στην twitterοανακοίνωση, η Debicki θα υποδυθεί την Diana στους δύο τελευταίους κύκλους της σειράς, ενώ αυτές τις μέρες περιμένουμε να την δούμε να πρωταγωνιστεί στο Tenet του Christopher Nolan και το Lovecraft Country του HBO.

Best of internet