Quantcast

Scenes from a Marriage: Η μίνι-σειρά του Ingmar Bergman ετοιμάζεται για αμερικάνικο remake στο HBO

Και το καστ των Michelle Williams και Oscar Isaac ακούγεται ήδη αρκετά ψηστικό

THE NERDSTREAM

10 Ιουλίου 2020

Το έχουμε ξαναπεί, αλλά ας το ξαναπούμε, τζάμπα είναι. Μπορεί να διανύουμε μια χρυσή τηλεοπτική εποχή τα τελευταία 10-20 χρόνια, αλλά αυτό δε σημαίνει πως νωρίτερα η τηλεόραση ήταν του πεταματού όσον αφορά την καλλιτεχνική ποιότητα. Ίσα ίσα, πολλοί σπουδαίοι κινηματογραφικοί δημιουργοί είχαν φτιάξει τηλεοπτικές σειρές, ανάμεσά τους κι ο σπουδαίος Ingmar Bergman.

Τώρα λοιπόν η πιο εμβληματική τηλεοπτική δουλειά του Σουηδού δημιουργού, το Scenes from a Marriage, ετοιμάζεται να αποκτήσει το δικό της αμερικάνικο remake. Πιο συγκεκριμένα, η νεοσύστατη streaming πλατφόρμα HBO Max ετοιμάζει μια νέα εκδοχή της μίνι-σειράς με πρωταγωνιστές τους πολύ αξιόλογους Michelle Williams και Oscar Isaac, ενώ σκηνοθεσία και σενάριο θα αναλάβει το τημ του The Affair.

Αν ακολουθήσει πιστά το σουηδικό πρωτότυπο, η σειρά θα καταπιάνεται με τις στιγμές αγάπης και σύγκρουσης που βιώνει ένα ανδρόγυνο το οποίο οδηγείται σταδιακά στο διαζύγιο. Όπως καταλαβαίνετε, αν πέρσι σας άρεσε το Marriage Story του Noah Baumbach τότε ετοιμαστείτε να τα περάσετε φίνα κι εδώ. Κι όταν λέμε να τα περάσετε φίνα εννοούμε να πλαντάξετε στο κλάμα φυσικά.

Best of internet