Quantcast

O Boots Riley, σκηνοθέτης του Sorry to Bother You, ετοιμάζει την πρώτη του σειρά για να διδάξει μπαλίτσα και στην τηλεόραση

Και ο τίτλος αυτής: I’m a Virgo

THE NERDSTREAM

24 Ιουνίου 2020

Εδώ και δυο χρόνια, σας έχουμε μιλήσει επανειλημμένα για το Sorry to Bother You. Το είχαμε μπανίσει ήδη από το Sundance και τελικά έγινε μια από τις αγαπημένες μας ταινίες του 2018 παρόλο που ποτέ δεν παίχτηκε στα ελληνικά σινεμά. Από τότε, το έχουμε βάλει ξανά και ξανά σε πολλές λίστες, από τις καλύτερες κωμωδίες και τις πιο υποτιμημένες ταινίες της δεκαετίας μέχρι τις απολύτως απαραίτητες Black Lives Matter ταινίες.

Όπως καταλαβαίνετε, είμαστε fans. Κι αυτό σημαίνει επίσης ότι ανυπομονούμε για το επόμενο πρότζεκτ του δημιουργού της ταινίας, του Boots Riley, τον οποίο αγαπούσαμε ήδη από την rap σταδιοδρομία του με τους The Coup. Κι αυτό το επόμενο πρότζεκτ, όπως συνηθίζεται όλο και συχνότερα πλέον, δεν θα είναι κινηματογραφικό αλλά τηλεοπτικό.

Συγκεκριμένα, ετοιμάζει μια σειρά με τον τίτλο I’m a Virgo που θα αφηγείται την ιστορία ενός μαύρου άντρα ύψους 4 μέτρων (!) από το Όκλαντ της Καλιφόρνια. Όπως καταλαβαίνετε, ο Riley συνεχίζει την παράδοση του αφρο-σουρεαλισμού που εγκαινίασε στο Sorry to Bother You, περιγράφοντας την σειρά επιπλέον ως “σκοτεινή, παράλογη, ξεκαρδιστική και σημαντική”.

Ο ίδιος επίσης αποκάλυψε πως στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα βρίσκεται ο Jharrel Jerome του Moonlight και του When They See Us, ενώ την παραγωγή αναλαμβάνει η Media Res του The Morning Show. Ακόμα δεν ξέρουμε περισσότερες πληροφορίες, με τον Riley να δηλώνει ότι ακόμα δεν έχουν αποφασίσει σε ποιο κανάλι ή πλατφόρμα θα δώσουν τη σειρά, αλλά ανυπομονούμε να τη δούμε.

Best of internet