Quantcast

Αρχίζουν και πάλι τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου Έτερος Εγώ, τσεκάρετε το νέο trailer

Έρχεται το φθινόπωρο με το καλό

THE NERDSTREAM

1 Ιουνίου 2020

Δεν ξέρουμε αν το θυμάστε, αλλά περίπου τέτοια εποχή πριν από 3 χρόνια είχε προκληθεί ένας μικρός χαμός με το Έτερος Εγώ, δηλαδή την δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του σκηνοθέτη Σωτήρη Τσαφούλια. Η ταινία λατρεύτηκε από τον κόσμο, αφού μεταξύ άλλων πήρε και το βραβείο κοινού στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Έπειτα, η COSMOTE TV ανέλαβε να μεταφέρει την ταινία στη μικρή οθόνη κι έτσι προέκυψε η σειρά Ετερος Εγώ – Χαμένες Ψυχές.

Λίγους μήνες νωρίτερα, πριν ξεκινήσει η πανδημία κι η καραντίνα, ο δεύτερος κύκλος της σειράς είχε μόλις ξεκινήσει τα γυρίσματά του, πριν τα διακόψει απότομα όπως συνέβη εξάλλου με όλη την παγκόσμια τηλεοπτική και κινηματογραφική παραγωγή. Τώρα, όμως, τα γυρίσματα ξεκινούν και πάλι από σήμερα σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Ο νέος κύκλος, λοιπόν, ονομάζεται Έτερος Εγώ – Κάθαρσις κι έρχεται το φθινόπωρο του 2020 με 8 νέα επεισόδια σε σκηνοθεσία του Τσαφούλια και σενάριο από τον ίδιο και την Κατερίνα Φιλιώτου. Τσεκάρετε το πρώτο teaser trailer του νέου τίτλου και αναμείνατε στις οθόνες σας:

Best of internet